Tango del Mar - Concert si Show de Tango pe malul marii

BUCURESTI - 1 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Sambata 6 August in Piateta Casinoului din Mamaia incepand cu ora 20:00 va invitam la o seara plina de frumusete, pasiune, senzualitate si surprize. Totul in linia ritmurilor autentice de tango, irezistibile si insinuante sustinute de artisti argentinieni si romani - Mariano Castro (Narcotango) & Cvartet Passione si Jezebel Tango Project.
Vor dansa pe scena 5 cupluri de la scoli de tango din tara inclusiv campioana Europeana de Tango 2015 - Laura Iaru si partenerul ei argentinian. Alaturi de ei vor participa zeci de dansatori din comunitatea de tango din Bucuresti si din tara. Concept: Dragos Samoil (Tangopasion).
Gazda Evenimentului: Luana Ibacka.

Tango del Mar

Tango del Mar

 ATENTIE: Tangoul contine ingrediente cu puternic potential adictiv: durere, placere, pasiune, conexiune, libertate, frumusete, senzualitate si extaz ...  

El Milonguero

Tangoul celebreaza misterul si magia intalnirii intre un barbat si o femeie. Vino alaturi de prietenii tai, cu partener(a) sau singur, vino sa celebrezi si sa fii celebrat!

Va fi si o lectie demonstrativa in care curiosii si pasionatii de tango puteti invata magia imbratisarii de tango alaturi de profesorii nostri. Corpul, sufletul, dansul si viata voastra nu va mai fi la fel dupa aceasta! Toate vor fi mai pasionale si mai savuroase!

Program:19:00 - Lectie deschisa de tango pentru incepatori - NU ITI TREBUIE PARTENER. Poti veni lejer, chiar si in papuci de plaja.20:00 - Concert Jezebel & Show Tango - Partea 121:25 - Surpriza Serii21:30 - Concert Mariano Castro (Narcotango) + Cvartet Passione & Show Tango - Partea a 2 a23:00 - pana dimineata - Petrecere cu muzica de tango clasica, tangonuevo, neotango, tango lounge, electrotango cu DJ - Laura Iaru.

Detalii eveniment Facebook aici:

https://www.facebook.com/events/1647464612235736/

ACCESUL ESTE GRATUIT !

Mamaia redevine un spatiu al evenimentelor de calitate prin seria de evenimente - Carusel COOltural. Teatrul, concertele si dansul celebreaza bunul gust in spatiul de vacanta de la malul marii. Proiect sustinut de Primaria Constanta!

Despre Luana Media

Tangopasion - scoala si comunitate de tango argentinian. Dezvoltare personala prin dans si arte performative.