Cluj - Napoca - 23 decembrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

ANUNT DE INCEPERE PROIECT "Granturi pentru capital de lucru acordate IMM"

Sigle

Anunt de incepere proiect ''Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor''din cadrul schemei de ajutor  de stat instituita prin Ordonanta de urgenta nr.130 din 31.07.2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitiviitate 2014-2020,in contextul crizei provocate de covid19.

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Beneficiar: SC LUCAROM IMPEX SRL,cu sediul in Mun.Cluj-Napoca, Str.Horea nr.17 ap.2,tel.0744529127,adresa email: lucarom2003@yahoo.com, inregistrata sub nr.j12/4993/1994 la O.R.C Cluj, Cui /Cif RO6799137, reprezentata legal de Tirnovean Luca.

Obiectivul masurii:

Acordarea de sprijin financiar  din fonduri externe nerambursabile aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020,denumit in continuare POC,in contextul crizei provocate de COVID19,pentru beneficiarii prevazuti la art.3 ,a caror activitate a fost interzisa  prin ordonante  militare pe perioada starii de urgenta sau ingradire pe perioada starii de alerta.

PROIECTUL ESTE  COFINANTAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA PRIN PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETITIVITATE -AXA PRIORIATARA 3 Sprijinirea IMM-URILOR CA REACTIE LA PANDEMIA COVID19.

Durata prioiect:

Contractul s-a incheiat pe o perioada de un an, incepind cu data intrarii in vigoare. Contractul se desfasoara  pe parcursul a doua perioade:

-O perioada de implementare de maxim 180 zile calculate din momentul platii ajutorului financiar catre banaficiar.

-O perioada de 6 luni de mentinere sau suplimentare a locurilor de munca existente la momentul inscriierii precum si a activitatii pe om perioada de minim 6 luni de la obtinerea finantarii.

-cele 2 perioade de implementare si monitorizare alcatuiesc impreuna termenul contractual de un anin care se desfasoarav prezentul contract .

Valoare proiect 834813.75 ron

Beneficiarul a primit grantul in valoare de 15% din cifra de afaceri.

Grant=725925 RON Cofinantare=108888.76 RON

DATE DE CONTACT:lucarom2003@yahoo.com

Data inceperii: 09.12.2020

Data finalizarii proiectului: 09.06.2021