Un site gratuit pentru oricine

BUCURESTI - 25 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

www.ThisWay.ro cauta o idee de proiect online pe care sa o transforme gratuit in realitate. Scopul acestei campanii este de a veni in ajutorul acelora care, desi au initiativa, duc lipsa de resurse. [...]

Premiul acestei campanii non-profit consta intr-un pachet continand: un site complet, construit cu ajutorul unor tehnologii de actualitate, consultanta in materie de web design, gazduire si suport tehnic gratuit pentru o perioada de 1 an de zile. [...]

Un site gratuit pentru oricine

www.ThisWay.ro cauta o idee de proiect online pe care sa o transforme gratuit in realitate. Scopul acestei campanii este de a veni in ajutorul acelora care, desi au initiativa, duc lipsa de resurse.

Atat O.N.G.-urile cat si persoanele fizice sau organizatii non-profit se pot inscrie in perioada 20 mai - 15 iunie 2010 la preselectie trimitand intr-un email la adresa non-profit [at] thisway.ro o descriere cat mai concreta a ideii pe care vor sa o fructifice, iar o echipa de profesionisti ii va ajuta sa o valorifice.

Premiul acestei campanii non-profit consta intr-un pachet continand: un site complet, construit cu ajutorul unor tehnologii de actualitate, consultanta in materie de web design, gazduire si suport tehnic gratuit pentru o perioada de 1 an de zile. Valoarea estimata a acestui pachet depaseste 600 euro si este sponsorizata in totalitate de www.ThisWay.ro.

Pentru inscriere sau detalii suplimentare vizitati site-ul non-profit.ThisWay.ro.

Echipa ThisWay.ro

Despre Lucian Daia

ThisWay.ro - my BLOG my WAY my IDEAS

Andrei Hrubaru,

www.ThisWay.ro
office [at] ThisWay.ro
(+40) 721 338 229
office@ThisWay.ro