Lucky Studio ofera cel mai avantajos sistem de bonusare din Iasi

Iasi - 15 decembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Lucky Studio este primul studio iesean care adopta un sistem de bonusare ce atinge nivelul record de 38.880 lei.

Logo Lucky Studio

Logo Lucky Studio

Pachetul maxim de bonusare este oferit modelelor care semneaza un contract de angajare pe 3 ani. Astfel, fiecare fata care semneaza un astfel de contract primeste de la Lucky Studio 10.000 lei cash, in primele 30 de zile lucrate, precum si un pachet de servicii in valoare totala de 28.880 lei. Printre aceste servicii se numara: transport gratuit de la si pana la studio, lectii gratuite de engleza si franceza, sedinte de make-up si fotografie profesioniste.

Sistemul de bonusare Lucky Studio este completat de pachetul cu bonus de angajare in valoare totala de 26.530 lei, pentru un contract de 2 ani si de pachetul de 13.480 lei, pentru un contract de un an. De asemenea, Lucky Studio mai ofera pachetul de bonusare de 7.320 lei, pentru un contact de 6 luni, pachetul de 3.560 lei, pentru un contract de 3 luni si pachetul de 1.720 lei, pentru un contract de o luna. Toate ofertele financiare sunt valabile pentru fete care au 18 ani impliniti.

Prin aceste castiguri, Lucky Studio devine unul dintre cele mai performante studiouri din Iasi si din Romania. In plus, pentru a-si mentine acest statut, Lucky Studio are un program permanent de investitii in imbunatatirea conditiilor de lucru pentru angajatele sale. Acest lucru este completat de un respect absolut din partea personalului Lucky Studio, lucru care contribuie la o atmosfera relaxata in cadrul orelor de munca prestata.

Despre Lucky Studio   

Lucky Studio este un studio infiintat in Iasi, in 2008, de catre o femeie care a lucrat ca model in acest domeniu. Avand avantajul ca intelege foarte bine nevoile femeilor, a reusit sa faca un studio al deplinei corectitudini, in care fiecare fata sa fie tratata cu un respect deplin.

Chiar si acum, dupa multi ani de succes, Lucky Studio pastreaza acest model de afaceri. Asta inseamna ca tot personalul de la Lucky Studio este format din femei.

Dezvoltandu-se continuu, Lucky Studio are acum o echipa de peste 150 de modele, care lucreaza in 26 de camere amenajate la cele mai inalte standarde. Ca o premiera in Romania, Lucky Studio a adoptat sistemul de plata la zi. Astfel, sumele castigate de modele intr-o tura de lucru le sunt platite cash, sau pe card, la alegere, la sfarsitul fiecarei zile.

Prin toate aceste avantaje, Lucky Studio a devenit o companie reprezentativa pentru domeniu, atât in Iasi, cat si la nivel national.

 

Contact:

Str. Pacurari, nr. 101, Iasi

www.luckystudio.ro

Tel. 0742 286 286