Birouri inteligente de la Mobilier-Birou.ro

BUCURESTI - 30 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Mobilier birou - prezentarea gamei de birouri inteligente din mdf si HPL. Biroul business din ziua de astazi – indiferent cat de mare – nu mai arata si nici nu mai “opereaza” precum o facea in trecut.

Detaliu birou placat cu HPL

Detaliu birou placat cu HPL

Site-ul Mobilier-Birou.ro anunta noi tipuri de birouri create inteligent pentru o mai buna utilizare, atat in mediul de acasa, cat si in cel corporate.  Este vorba de mobilier birou din pal melaminat, mdf si hpl de calitate superioara, creat special pentru cei care doresc sa obtina maximul de la mediul in care lucreaza.

Biroul business din ziua de astazi – indiferent cat de mare – nu mai arata si nici nu mai “opereaza” precum o facea in trecut. Ergonomia, functionalitatea, tehnologia, factorii eco si confortul sunt doar cateva consideratii pe care Mobilier-Birou.ro le ia atunci cand planifica mobilier birou sau creeaza unul pe comanda, dupa schite bine create de client.

Echipa Mobilier-Birou.ro incepe prin intelegerea necesitatilor legate de spatiul in birou, dar si a bugetului. Prin analizarea modului de lucru, discutia despre elementele ergonomice, integrarea tehnologiei si a culturii business, profesionistii de la Mobilier-Birou.ro livreaza sisteme inovative care ajuta la gestionarea mediului de afaceri aflat intr-o crestere continua, dar si mobilier birou pentru acasa.

Inceputul secolului 21 marcheaza schimbari dramatice in economia globala, in structura si cultura organiatiilor, in fortele de munca, in tehnologie, in nevoile personale. Aici intervine Mobilier-Birou.ro, care ofera solutii inteligente in materie de mobilier birou. Toate acestea se realizeaza prin pasiune si dedicatie in cadrul fiecarui proiect, moment in care specialistii firmei se concentreaza pe fiecare detaliu pentru a depasi asteptarile clientului. Timpul de livrare este intre 14-21 zile, iar logistica se adapteaza pentru a se potrivi cu necesitatile proiectului si bugetului individual.

Cand este vorba de mobilier birou pentru acasa, planurile si strategia sunt mai simple. Insa pentru proiecte mai mari, echipa Mobilier-Birou.ro se consulta cu personalul pentru a stabili obiectivele in privinta fiecarui detaliu legat de functionalitate, tehnologie, estetica, logistica si instalare.

Secretul birourilor inteligente consta in materialele de calitate folosite in productie, in proiectarea eficienta, dar si in atitudinea echipei Mobilier Birou.

Inca din 2002, firma Lucs Design, care detine Mobilier-Birou.ro, a mers pe principiul fundamental: serviciu clienti ireprosabil si produse de calitate premium. Acelasi principiu inca se aplica si astazi. Modul de ghidare a relatiilor cu fiecare client este sursa succesului firmei – elementul care recunoaste unicitatea business-ului. La toate acestea se adauga incercarea continua de a oferi maximul, in fiecare etapa a colaborarii, in fiecare etapa a procesului de creare mobilier birou, incercarea de a inova si de a imbunatati constant comunicarea, cooperarea si serviciul clienti.

Mobilier-Birou.ro livreaza birouri inteligente, proiectate in-house, dar si mobilier birou realizat pe comanda, din materiale precum pal melaminat, mdf si hpl. Personalizarea este esenta secolului 21. Unicitatea este cheia succesului. Toate acestea sunt realizate prin respectarea bugetelor si necompromiterea creativitatii.

Printre atuurile care recomanda firma Mobilier-Birou.ro in productia de birouri inteligente, practice, functionale, ergonomice, se numara experienta indelungata, atentia la detalii si atentia acordata clientului.

Mobilier-Birou.ro este un partener de succes pe termen lung atunci cand vine vorba de mobilier birou.

Despre Mobilier-Birou.ro

Lucs Design, membra a Asociatiei Clubul Roman de Mobila, este firma care detine site-ul Mobilier-Birou.ro, brand care exista pe piata si si-a creat un renume de succes inca din 2002. Lucs Design intelege necesitatile individuale ale clientilor si creeaza mobila la comanda de cea mai buna calitate si durabilitate. Totul se datoreaza experientei indelungate, echipei profesioniste si dorintei perpetue de a face lucrurile diferit in materie de mobilier birou si nu numai.

Taguri: mobilier birou