Mobila birou din materiale de calitate superioara de la Lucs Design

BUCURESTI - 30 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Prezentarea Lucs Design si a site-ului dedicat de mobila birou .
Mobilier-birou.ro este o subsidiara a Lucs Design, firma din Bucuresti, Romania care produce piese de mobilier de calitate superioara.

Mobila birou - Birou manager

Mobila birou - Birou manager

Bucuresti, 30 mai 2014 – Mobilier-birou.ro prezinta solutii de calitate superioara in materie de mobila birou, produse realizate din pdf, pal placat cu HPL, MDF, Eurolight. Prin noile metode de lucru mai eficiente si prin materialele utilizate, firma ofera atat stil, calitate, cat si durabilitate in toate piesele de mobilier.

Firma Mobilier-birou.ro este experta in proiectarea si producerea de mobila birou care „lucreaza” tot asa de mult precum o face clientul. Designerii din spatele brandului va asculta cu atentie pentru a intelege cum folositi biroul, fie ca este vorba de unul pentru un business, fie pentru acasa, iar apoi lucreaza in echipa pentru a crea o solutie de calitate, croita special pentru necesitatile dumneavoastra.

Indiferent ca este vorba de un client care lucreaza full-time de acasa sau de un pachet de mobila birou office pentru un adevarat business, Mobilier-birou.ro are raspunsul. Indiferent ca un client vrea un spatiu de lucru profesional pentru cand ajunge acasa sau isi doreste un birou pentru copii si teme, firma este aici pentru a oferi cele mai bune solutii. Este nevoie de organizare. Indiferent de motivatia dumneavoastra, a clientului, solutiile Mobilier-birou.ro sunt create special in jurul nevoilor fiecaruia, pentru a asigura maximum de eficienta, pentru a complementa stilul casei si pentru a se „mula” pe fiecare tip de munca.

Mobilier-birou.ro a livrat mobila birou si piese de calitate superioara pentru orice incapere inca din 2002. In momentul acesta, firma pune mare pret pe materialele din care se face productia: pal melaminat, MDF, Eurolight si HPL.

Atunci cand alege mobila birou de la Mobilier-birou.ro, clientul primeste calitate, versatilitate, creativitate, personalitate si functionalitate, toate in acelasi timp. Firma va poate ajuta sa transformati biroul intr-un loc linistit, confortabil, eficient si productiv. Biroul va trece de la ordinar la extraordinar. La Mobilier-birou.ro puteti alege dintr-o vasta gama de culori, finisaje, materiale si design-uri. Totul se face pe comanda, exclusiv dupa ideile dumneavoastra. La care contribuie si membrii echipei, pentru ca produsul final – mobila birou -  sa fie unul de exceptie.

Mobilier-birou.ro creeaza birouri „croite” special pe necesitatile dumneavoastra, indiferent ca este vorba de un birou pentru acasa sau de unul pentru business. Expertii din spatele brandului pot personaliza piesa de mobila birou in functie de cum este folosita si rolul sau principal. Pe langa toate acestea, prin materialele de calitate folosite, designerii vor incerca sa obtina cat mai mult spatiu pentru echipament. Sau pentru micile rafturi si sertare, ale caror unic scop este asigurarea spatiului necesar pentru carti, accesorii si alte lucruri.

Ceea ce este unic la Mobilier-birou.ro este rolul echipei de profesionisti. Acestia se pot uita la spatiul dumneavoastra de lucru si pot crea mobila birou care este functionala, practica si este pe placul dvs. Vor lua in calcul luminozitatea, spatiul si nevoile speciale pentru a crea biroul perfect. Ei au rolul de a rezolva probleme si de a se asigura ca fiecare client pleaca mai mult decat multumit.

Despre Lucs Design

Mobilier-birou.ro este o subsidiara a Lucs Design, firma din Bucuresti, Romania care produce piese de mobilier de calitate superioara. Inca din 2002 Lucs Design si-a construit o reputatie excelenta prin mobilierul ireprosabil de o valoare inestimabila. Lucs Design este dedicata solutiilor personalizate, inclusiv mobila birou, prin produse care reflecta pasiunea pentru confortul utilizatorului si productivitate, dar si angajament pentru responsabilitatea asupra mediului. 

Taguri: mobila birou