Solutia ideala pentru mobila la comanda – LucsDesign.ro

BUCURESTI - 19 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Mobila la comanda - avantajele acestui tip de mobila si a colaborarii cu Lucs Design.

Brandul LucsDesign.ro pune in evidenta avantajele sistemului de proiectare, personalizare si creare mobila la comanda, anuntandu-si disponibilitatea catre clienti variati din toate industriile.

Indiferent de domeniul de activitate, indiferent de faptul ca se discuta despre o persoana fizica sau despre o companie mare, Lucs Design subliniaza cateva aspecte importante – avantaje multiple – oferite de mobila la comanda realizata din pal placat cu HPL, MDF, Eurolight. Printre toate acestea se numara pretul real, competitiv, care de foarte multe ori este mai mic decat al celor achizitionate “de-a gata” si ofera mult mai multa calitate.

Cel mai mare avantaj il reprezinta, insa, unicitatea - exclusivismul. Mobila la comanda executata in atelierele Lucs Design din Bucuresti este unica in lume, eleganta, creativa si extrem de durabila. Aceasta nu se mai gaseste niciunde altundeva si este realizata exclusiv pentru un anumit tip de incapere. In mod normal, doi clienti nu pot avea exact aceleasi gusturi, iar piesele de mobilier standard create in aceeasi varianta de mii de ori sunt adesea comune si plictisitoare.

Solutiile calitative, durabile si inspirative de mobila la comanda puse la dispozitie de Lucs Design se adreseaza tuturor clientilor care cauta piese de mobilier unice, apreciate de toata lumea, dar si acelora care doresc sa isi asume intregul merit pentru design-ul mobilier – meritul contributiei pentru crearea a ceva cu adevarat unic si special.

Firma LucsDesign indeamna pe toata lumea sa aleaga mobila la comanda, piesele de mobilier personalizate, realizate in concordanta cu preferintele proprii, pentru necesitatile individuale, si nu cel standard, extrem de comun.

Punctul cheie pentru care investitia in mobila la comanda se merita este faptul ca aceasta necesita costuri foarte mici pentru materiale de o calitate extraordinara: pal placat cu HPL, MDF, Eurolight.

Strabaterea unui numar mare de magazine in cautarea unei solutii eficiente care  oboseste clientul este inutila. Brandul Lucs Design realizeaza orice tip de mobila la comanda, pentru clienti din diverse industrii, exact dupa specificatiile date de acestia, la preturi competitive. Piesele de mobilier premium sunt un mare atu, atat pentru clientii care si le doresc pentru mediul de acasa, cat si pentru cei care cauta solutii inteligente de birouri sau dulapuri pentru mediul corporate.

Tehnica de lucru a echipei Lucs Design este un alt motiv pentru care colaborarea cu aceasta firma aduce multiple beneficii. Specialistii in mobila la comanda vor purta un dialog serios, bine condus, de fiecare data, cu scopul de a intelege mai bine necesitatile clientului si de a crea un produs final peste toate asteptarile. Abordarea inteligenta a fiecarui proiect este unul dintre marile atuuri ale Lucs Design, un producator de mobila la comanda pentru care calitatea, eleganta, durabilitatea si eficienta sunt elemente cheie in orice produs si colaborare.

Specialistii firmei recomanda solutia ideala pentru mobilier realizat la comanda din materiale de calitate, cu termen de finalizare ce variaza intre 7 si 21 zile.

Despre Lucs Design

Lucs Design s-a nascut din pasiune. Pasiunea pentru realizarea unor adevarate capodopere cand vine vorba de mobila la comanda. Ca membra a Asociatiei Clubul Roman de Mobila, firma ofera solutii inteligente in materie de mobilier, cu un raport pret-calitate extrem de competitiv.