Stil si functionalitate pentru mobila birou la comanda

BUCURESTI - 4 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Obiectivul principal este oferirea de mobila birou unica, durabila, pe o piata in dominata numai de mobilier comercial, care nu sare cu nimic in evidenta.

Mobila birou - birou cu picioare metalice

Mobila birou - birou cu picioare metalice

Bucuresti, 30 mai 2014 – Echipa Mobilier-Birou.ro este dedicata calitatii si inovatiei, dar si celebrarii fiecaruia dintre clienti, in mod individual, prin prisma faptului ca fiecare este exact reprezentarea unui succes specific. Mobilier-Birou.ro aduce in ecuatia tipului de mobila birou elementele esentiale: stilul si functionalitatea.

Misiunea principala a brandului este extinderea acestor parametri pe cat de mult posibil. Obiectivul principal este oferirea de mobila birou unica, durabila, pe o piata in dominata numai de mobilier comercial, care nu sare cu nimic in evidenta.

Albert Einstein si Steven Hawking au revolutionat fizica prin tratatele lor despre relativitate. Steve Jobs si Bill Gates au catalizat revolutia tehnica.

Echipa Mobilier-Birou.ro considera ca viitorul va fi exceptional pentru mobila la comanda, pentru mobila birou. Toate acestea vor fi realizate prin prisma unor idei geniale, a unei viziuni si a muncii neincetate pentru a oferi cele mai bune piese de mobilier.

Imbratisarea viziunii clientului vine dupa ce firma a realizat faptul ca doar prin personalizare se poate atinge succesul. Prin materiale de calitate premium, precum pdf sau pal placat cu HPL, echipa Mobilier-Birou.ro incurajeaza clientii sa inoveze, sa vina cu idei unice si sa imbratiseze viziunea personala si stilul original al fiecaruia. Stilul si functionalitatea pot fi obtinute doar prin aceste elemente.

Unul dintre secretele produselor atat de bune ale brandului Mobilier-Birou.ro il reprezinta, pe langa materialele de calitate si echipa exceptionala, claritatea viziunii si intelegerea ideilor de design ale clientului pentru mobila birou. Este vorba de o arie receptiva care atrage si captiveaza clientii si ii face sa se identifice cu fiecare aspect al produsului oferit.

La Mobilier-Birou.ro, echipa crede in detalii. Din acest motiv ei isi iau constant angajamentul pentru mobila birou de calitate superioara care va fi exact pe placul clientului, dar si pentru creativitate absoluta. Brandul Mobilier-Birou.ro este evident in tot ceea ce face.

Stilul si functionalitatea sunt atinse prin trasarea unor linii clare in legatura cu modul de utilizare al biroului, tipul incaperii, luminozitatea, incarcatura echipamentului si elementelor de birou. Insa, pe langa toate acestea, esenta o reprezina celebrarea individualitatii si crearea unei congruente cu clientul. Firma Mobilier-Birou.ro este inovatoare in domeniul mobila birou, in mare parte prin echipa care acorda o atentie deosebita mediului business. Aceasta incearca sa cunoasca foarte bine clientul pentru a-i oferi acestuia ce are nevoie. Succesul firmei se bazeaza tocmai pe asta, pe lipsa indoielii, pe increderea care inspira zilnic clientii Mobilier-Birou.ro.

Mobilier-Birou.ro se mandreste cu proiectarea si producerea de mobila birou care capteaza esenta viziunii contemporane prin materiale, constructie si texturi. Ajuta, in felul acesta, extrem de multi clienti sa translateze imaginea brandului intr-un mediu de birou confortabil, coerent, functional care capteaza exact esenta fiecaruia.

Despre Mobilier-Birou.ro

Site-ul Mobilier-Birou.ro este detinut de, Lucs Design, firma din Bucuresti, membra a Asociatiei Clubul Roman de Mobila, care realizeaza mobila birou la comanda din materiale de calitate precum pal melaminat, mdf si hpl. Lucs Design este un jucator puternic pe aceasta piata inca din 2002, moment in care a inceput ascensiunea spre o reputatie impecabila in materie de mobilier ireprosabil.

Taguri: mobila birou