Ana are carucioare

BUCURESTI - 17 septembrie 2012

Comunicat tip General in Retail

Pentru ca cei mai mici sunt intotdeauna cei mai rasfatati.Ana n-are mere!


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
N

Eu, pentru compunerea mea de astazi pe care ne-a dat-o doamna invatatoare, am ales-o pe surioara mea cea mica, Ana. Trebuia sa scriem despre un membru al familiei noastre pe care il iubim cel mai mult, si bineinteles ca eu am ales-o pe ea, desi colega mea spune ca cel mai mult trebuie sa o iubesc pe mama, ca asa a scris si ea si toti copiii din clasa.

Dar ea nu are niciun fratior sau surioara si nu stie ca ceilalti colegi care mai au frati acasa, tot despre ei scriu. Bine, Andrei a scris tot despre mama lui, chiar daca mai are un frate, dar fratele lui este mai mare decat el si il bate toata ziua pe Andrei.

Mama mi-a spus ca eu trebuie sa o iubesc toata viata cel mai mult pe surioara mea cea mica si sa am grija de ea, si eu o ascult pe mami, asa ca astazi voi scrie despre Ana.

Ana a venit la noi acasa acum cateva luni, cand a adus-o barza dupa ce eu m-am rugat foarte mult de ea sa ne mai aduca si noua o cocuta, pentru ca eu imi doream foarte mult un fratior sau o surioara. La inceput am fost putin suparat pentru ca mami si tati aveau grija toata ziua de ea si eu ramaneam uneori singur, dar apoi ei mi-au explicat ca si eu am fost asa mic si ei aveau grija numai de mine si de aia m-am facut mare.

Atunci m-am hotarat sa am si eu grija de ea si sa ii dau toate jucariile mele ca sa aiba si ea cu ce sa se joace. Dar mami mi-a spus ca ea este fetita si nu se joaca cu masinutele mele si ca trebuie sa ii cumpere altceva. La fel a spus si cand tati i-a pregatit caruciorul pe care l-am avut eu cand eram ca ea, ca ala este carucior de baietei si ca poate sa stea in el in casa, dar cand mergem la plimbare trebuie sa ii cumpere un alt carucior pentru copii, de fetite.

Asa ca tata a asteptat intr-o zi cand am terminat eu sa ma joc la calculator si a intrat pe site-ul www.lumeacopiilor.com.ro si i-a comandat un carucior foarte frumos, de fetite. Acum Ana are doua carucioare copii si este cea mai fericita fetita din lume. Si noi suntem fericiti alaturi de ea.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.triciclete-de-copii.ro, www.patuturi-de-copii.ro si saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi noile preturi la saniute copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.