Bebe la munte si la mare

BUCURESTI - 16 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Acum incepe aventura

Saniute copii-Oferte de Black Friday aici: http://lumeacopiilor.com.ro/42-saniute-copii

Saniute copii-Oferte de Black Friday aici: http://lumeacopiilor.com.ro/42-saniute-copii

 "O asemenea saniuta iti poti procura numai de la www.lumeacopiilor.com.ro." 

lumeacopiilor.com.ro

Copilasul vostru este inca micut, dar il luati cu voi peste tot. Deja merge, stie sa strige dupa mami si dupa tati, si are gurita plina de dintisori. Asta vara a fost cu voi la mare si i-a placut la nebunie. Adevarata nebunie va incepe insa abia acum, cand veti merge cu totii in concediu la munte.

Pregatirile sunt mult mai minutioase si au inceput cu mult timp inainte. La mare, totul era simplu, nu aveati nevoie nici macar de costum de baie pentru el.  La munte insa, unde zapada e cat el de inalta, cele mai multe haine din bagaje sunt ale lui, nu-i asa?

Dar nu asta conteaza, ci felul in care isi va exprima bucuria cand va vedea pentru prima data muntele. Iti amintesti cum a reactionat cand a vazut prima data marea? Cum alerga pe nisipul fierbinte si cum se apleca sa bea apa din mare? Acum ce crezi ca ii va mai trece prin cap cand va vedea totul alb in jurul lui?

Trebuie sa recunosti ca nu ati fost pregatiti pentru toate reactiile lui de asta vara de la mare si cu atat mai putin sunteti pregatiti de reactiile pe care le va avea la munte. Atunci aveati pregatite crema solara, colacul, lopatelele de nisip, acum stati si va intrebati ce sa puneti mai intai in portbagaj...

Daca inca nu v-ati gandit, primul si cel mai important lucru de care are nevoie este o saniuta de calitate. Doar nu o sa stati sa dati bani ca sa inchiriati la statiune o saniuta pentru cele cateva zile pe care le veti petrece acolo, iar cea de la bunicul este totusi prea veche.

Gandeste-te ca partiile de la munte sunt cu totul altceva fata de derdelusurile de la voi, de aceea aveti nevoie de o saniuta solida, pe care el si tati sa incapa confortabil, care sa poate fi transportata usor si care sa poata fi manevrata si franata cu usurinta la vitezele pe care le va prinde acolo.

O asemenea saniuta iti poti procura numai de la www.lumeacopiilor.com.ro. O comanzi simplu, o primesti rapid acasa, iar transportul este gratuit.

Iar asta e doar inceputul aventurii care va urma.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.masinute-de-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi saniute copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.