Bun venit in Triciclezia-Tara tricicletelor pentru copii

BUCURESTI - 3 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De unde nu vei mai vrea sa pleci niciodata

Incepe anul cu noile oferte de aici: http://lumeacopiilor.com.ro/31-masinute-si-triciclete-copii-cu-pedale

Incepe anul cu noile oferte de aici: http://lumeacopiilor.com.ro/31-masinute-si-triciclete-copii-cu-pedale

 "Care este cea mai mare dorinta a unui copil? Sa ajunga in Tara Jucariilor, evident!" 

triciclete-de-copii.ro

Care este cea mai mare dorinta a unui copil? Sa ajunga in Tara Jucariilor, evident! Asta o stie orice parinte, pentru ca si el a fost un copil care nu se mai satura de jucarii, desi se plictisea destul de repede sa se joace la nesfarsit cu aceeasi masinuta.

Si ceea ce mai stie orice parinte este ca acum, cand priveste lucrurile din perspectiva lui de adult, tara aceea in care locuiesc jucariile este destul de indepartata de buzunarul lui, pentru ca, daca ar fi sa ii faca toate poftele copilului sau, ar trebui ca toti locuitorii din taramul acela minunat, dar absolut toti, fara nici cea mai mica exceptie, sa vina sa locuiasca in camera lui.

Cum lucrul acesta este practic imposibil, solutia pentru mamici si tatici este doar una singura: sa imparta Tara Jucariilor in mai multe districte teritorial-administrative, din care sa aleaga apoi un lider care sa il cucereasca definitiv pe pustiul lor. Usor de zis, nu la fel de usor de facut – cum alegi marele sef de trib de care copilul tau sa nu mai vrea sa se desparta, cand el se plictiseste atat de repede de orice jucarie?

Pai hai sa vedem: de ce s-a plictisit de trenulet si l-a aruncat cat colo, de sta acum fara sine, uitat intr-un colt al laditei cu jucarii? Pentru ca a primit unul nou? Nu! Ci din cauza ca l-a chemat Ionut la joaca si a iesit afara.

Are nevoie deci de ceva de care nu se poate desparti intr-o anumita situatie. De exemplu, daca in inchipuirea lui a ajuns in Triciclezia, tara in care toti copiii se plimba pe tricicleta , trebuie neaparat sa aiba si el una, cu care se va juca mereu si nu o va abandona, pentru ca fara ea nu poate fi alaturi de ceilalti prieteni ai lui cu triciclete .

Asadar tot ce ai de facut este sa accesezi magazinul online de aici si sa-i comanzi si lui cea mai frumoasa tricicleta. Fii sigur ca nu se va desparti asa curand de ea!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi triciclete copii facand click aici! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.