Cand florilor le cresc pedale

Constanta - 6 martie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cele mai frumoase flori au ajuns acum la varsta tricicletelor. Si a masinutelor cu pedale.

Transport Gratuit ptr GO Cart pe http://lumeacopiilor.com.ro/

Transport Gratuit ptr GO Cart pe http://lumeacopiilor.com.ro/

Numai ce au coborat dein patut si au invatat sa mearga, iar acum vor deja sa pedaleze. Parcurile sunt pline de triciclete si masinute colorate intre care isi va avea locul si floarea ta cea mai scumpa. Stii insa ce i se potriveste cel mai bine?

Raspunsul la intrebare il poti gasi studiind ofertele din magazinul nostru. Aici ai o sectiune speciala dedicata in exclusivitate masinutelor si tricicletelor cu pedale pentru copii.

Ii poti alege masinuta potrivita personalitatii lui dintr-o gama foarte bogata de culori si modele. Masinuta cu pedale Antique este pentru cei care prefera linia clasica a modelelor retro. Masinuta cu pedale Safari, cu transmisie prin lant, este pentru cei cu un spirit innascut de aventura. Masinuta Herby este unul din modelele cu pedalare inertiala inainte inapoi care desi pare greu de condus la prima vedere,imediat ce va face primele incercari si copilul sesizeaza miscarea de inertie, nu mai poate fi despartit de aceasta. Masinuta Go Cart fabricata in Germania ofera, pe langa cresterea fortei si rezistentei copilului, cel mai bun vehicul pentru deprinderea sofatului de la varsta frageda. Mega Camionul cu pedale este usor de condus datorita rotilor mari si robuste si il face sa simta din primii ani de viata senzatia de putere.

Tot aici poti gasi mai multe modele de tractoare cu pedale, majoritatea prevazute cu transmisie prin lant si rulment excentric pentru o inaintare usoara. Capota tractorului se poate ridica, iar manetele de actionat ii permit sa manevreze cupa excavatorului atasata cu surub de fixare. Varsta recomandata pentru utilizare este de peste doi ani si jumatate.

Lumeacopiilor.com.ro iti ofera si o multitudine de modele de triciclete de la producatori cunoscuti in mai multe combinatii de materiale ,modele sau culori. Pentru micutii a caror varsta nu le permite sa avanseze si sa se ghideze singuri, acestea sunt prevazute in partea din spate cu un maner pentru impingere si controlul directiei de catre un adult.

Tricicletele si masinutele ,fie ca sunt fabricate in tari ca Italia sau Germania fie in tari asiatice toate sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate si indeplinesc normele foarte severe in materie de siguranta impuse de CE.

Si asa cum v-am obisnuit, majoritatea produselor din aceasta categorie vin cu transport gratuit!