Carucioare copii - Cumparam si noi mai cu talent?

BUCURESTI - 7 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cumparaturile nu sunt predestinate, tin de alegerea noastra

Puteti vedea cele mai noi modele de carucioare copii doar aici:http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

Puteti vedea cele mai noi modele de carucioare copii doar aici:http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

Exista un curent larg raspandit, numit fatalist, care propovaduieste ca ceea ce ni se intampla in viata ne este predestinat inca dinainte de a ne naste si ca nu putem face nimic pentru a schimba felul in care decurge existenta noastra de zi cu zi.

Poate ca asa o fi, dar eu vreau sa va spun ca atunci cand ma duc la mall si vad miile de produse asezate pe rafturi, ma simt ca si cum as arbitra un meci de UEFA Champions League  Adica simt cum tipa in mine liberul arbitru.

Va sa zica imi iau un carucior de cumparaturi la intrarea in mall si incep sa imping la el pana se face greu de nu mai pot sa-l misc din loc. Sincer sa va spun, la inceput nici nu stiu ce o sa pun in el, sau am o schita vaga a listei de cumparaturi bazate pe ce imi lipseste prin casa.

Cand ajung fata in fata cu un carucior de mall gol simt insa o tentatie nebuna sa il umplu. Si acum va intreb: mormanele de fructe, oua, lactate, branzeturi, ulei, salam, paine si alte asemenea cu care dau ochii in toata splendoarea lor abia cand le pun pe banda de la casa de marcat, cum au ajuns la mine in carucior? Erau predestinate pentru mine sau le-am ales eu pe fiecare in parte dupa ce le-am intors etichetele si preturile pe toate fetele?

Asa ca, dincolo de ceea ce cred unii sau altii dintre filosofi, cand vine vorba de caruciorul de cumparaturi, eu am filosofia mea proprie: ceea ce iti apare scris pe bonul de casa este exclusiv alegerea ta, de aceea trebuie sa ai mare talent la ales cele mai bune produse, pentru ca acelasi bon de casa are intotdeauna un mic post-scriptum format din cateva cifre care iti provoaca repulsie.

Talentul din fata caruciorului de cumparaturi trebuie deci sa te insoteasca chiar si atunci cand iti alegi de exemplu un altfel de carucior si anume cel pentru copilul tau nou-nascut. Daca vrei sa fii sigur ca ruperea axului uneia dintre roti nu iti era predestinata, alege un carucior de calitate de pe www.carucioare-de-copii.ro. Ai aici la dispozitie cele mai variate modele, pe care le poti primi acasa in cel mai scurt timp cu transport gratuit.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi carucioare copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.