Carucioare pentru copii-Mic ghid pentru cumparare

Constanta - 17 aprilie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Ghidul poate nu este complet dar contine o serie de sugestii de care trebuie in mod obligatoriu sa tineti seama inainte de a cumpara primul dumneavoastra carucior pentru copii

Carucioare copii cu transport gratuit-http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

Carucioare copii cu transport gratuit-http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

Un consilier de vanzari al magazinului online www.lumeacopiilor.com.ro a avut amabilitatea sa faca aceste cateva precizari;

 

Cand este momentul sa cumparam un carucior?

 

Daca vorbim despre carucioare pentru copii multifunctionale 3 in 1 sau 2 in 1,care sa aiba si un landou,acesta poate fi folosit imediat dupa nasterea copilului.

In caz contrar caruciorul propriu zis fara landou devine necesar incepand cu varsta de 6 luni moment in care bebelusul incepe sa interactioneze cu lumea exterioara.

 

Cum sa alegem corect caruciorul pentru copilul nostru?

 

Primul criteriu este siguranta copilului si al doilea este confortul pe care caruciorul il poate asigura copilului dumneavoastra.

Dupa aceea avem in vedere manevrabilitatea si robustetea.Un carucior bun pentru copii trebuie sa fie practic,usor de manipulat,de transportat ,de depozitat si nu in ultimul rand sa mearga usor.

Avand in vedere preturile destul de ridicate ale carucioarelor pentru copii, ele trebuie sa fie suficient de solide ca sa poata fi utilizate cel putin doi ani si jumatate daca nu mai mult in situatia in care avem in vedere si un alt copil sau pur si simplu pentru a-l putea revinde la un pret bun sau a-l darui(caruciorul nu copilul!!!)

In ce priveste modelul, acestea pot fi clasice(care permit doar plimbarea copilului ,acesta fiind si scopul acestora ,nu?),multifunctionale, care se pot transforma in landou,scaun de masina sau modelul american ce permite asezarea copilului in doua pozitii atat cu capul cat si cu picioarele catre parinte.

 

Ce trebuie verificat inainte de a cumpara?

 

Alegeti un carucior care sa corespunda normelor europene de siguranta NFS 54001.

La fel ca la o jucarie copilul nu trebuie sa poata inghiti elemente detasabile.

Copilul nu trebuie sa aiba acces din carucior la sistemul de pliere al acestuia pentru a nu se rani.

La fel ca la un autoturism trebuiesc verificate franele; trebuie sa fie eficiente si usor de actionat.

Caruciorul trebuie sa fie confortabil la interior fara zone tari iar plierea si deplierea sa se faca usor fara riscul de a rani parintele.

Rotile e preferabil sa fie cu diametrul mare iar sistemul de suspensie sa asigure confortul bebelusului.

Cu cat pozitia cosului este mai inalta cu atat expunerea copilului la poluarea produsa de gazele tevilor de esapament este mai mica.

Un carucior trebuie sa fie maniabil ,acesta trebuie sa permita conducerea cu o singura mana, pentru ca in multe situatii, cu cealalta mana tinem un bagaj sau al doilea copil iar greutatea lui nu trebuie sa depaseasca 7-8 kg.

Carucioarele ideale pentru copii trebuie sa se plieze si sa se deplieze usor,sa poata fi depozitate preferabil in picioare dupa pliere si daca circulati des cu masina acesta trebuie sa intre cu usurinta in portbagaj.

Un cos de cumparaturi este deasemeni indispensabil, acesta fiind necesar atat pentru piata cat si pentru eventualele bagaje sau jucarii ale copilului.

Partile textile ale caruciorului trebuie sa fie usor detasabile ,sa permita spalarea la masina si nu in ultimul rand sa asigure o protectie perfecta contra vantului,caldurii, frigului sau ploii.

Oricand un consilier al magazinului online www.lumeacopiilor.com.ro va poate acorda asistenta necesara in alegerea dvs in materie de carucioare pentru copii.

Si asa cum v-am obisnuit in ultima perioada magazinul www.lumeacopiilor.com.ro asigura pentru multe produse Transport Gratuit!

Magazinul online www.LumeaCopiilor.com.ro, administrat de compania Efalia SRL, cuprinde
jucarii pentru toate varstele, jucarii de sezon (mingi si jucarii de plaja, seturi nisip si produse
gonflabile, precum si saniute si alte articole de iarna), jucarii pentru "utilizare" in casa sau
in gradina.