Carucioarele copii cu trei roti, dor pe lumeacopiilor.com.ro

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip General in Retail

Acestea sunt un tip complet nou de carucioare pentru copii, care are baza sustinuta de trei roti, pe care poate fi montat un leagan, blocul pentru plimbare sau un scaun de masina pentru bebelusi.

Alege acum din sutele de modele de carucioare modelul dorit,carucioare sport,carucioare 3 in 1, carucioare pentru copii si bebelusi : http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

Alege acum din sutele de modele de carucioare modelul dorit,carucioare sport,carucioare 3 in 1, carucioare pentru copii si bebelusi : http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

 "Carucioarele copii cu trei roti, dor pe www.lumeacopiilor.com.ro" 

lumeacopiilor.com.ro

Caruciorul pentru copii cu 3 roti poate fi folosit pentru bebelusi de la nastere si pana la varsta de 3 ani. Daca ati optat pentru acest tip de carucior, inseamna ca va-ti rezolvat problema de transport a copilului pentru trei ani inainte.

Leaganul la acest tip de carucior de copii este usor, spatios, volumul este bine ventilat, calduros, permitand utilizarea sa in masina si in calitate de legan. Copilul se va simti in el foarte confortabil si comod. Atunci cand copilul devine mai mare, va veni timpul pentru utilizarea unitatii de agrement, care este echipata cu un sistem original, care sa permita sa se adapteze atat suportul pentru spate cat si cel pentru picioare in mai multe pozitii. El este destul de calduros si confortabil, are o centura de siguranta, ceea ce este important pentru viata copilului dumneavoastra. De asemenea, mai are atasat o multime de componente diferite, care sunt necesare in anumite conditii meteorologice. Scaunul pentru masina este dotat cu scaun si tetiera captusite, conceput pentru copii de la nastere pana la 1 an si o greutate cuprinsa intre 0 si 13 kg. Acesta este atasat la sasiu, cu ajutorul centurilor de siguranta standard, si are, de asemenea, un maner reglabil pentru transport. Scaunul usor si compact poate fi atasat la sasiu prin plasarea copilului cu fata spre dumneavoastra, precum si cu spatele. Caracteristicile de proiectare ale caruciorelor cu trei roti se disting prin faptul ca au frana de mana si design mobil al rotilor din fata. Exista modele la care frana de mana blocheaza roata din fata, dar sunt si variante care permit blocarea celor din spate. Faldurile sasiului de la carucior se strang, fapt care este convenabil pentru depozitare si transport. Rotile cu anvelope de plastic au un diametru de maxim 30 cm. Acest tip de carucior copii si bebelusi nu are nevoie de ingrijire speciala.