Cele mai frumoase masinute din lume

BUCURESTI - 23 ianuarie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail

Cele mai frumoase masinute din lume sunt masinutele care ne plac noua copiilor desigur.

Karturi cu pedale pentru copii: http://www.masinute-copii.ro/?page=store

Karturi cu pedale pentru copii: http://www.masinute-copii.ro/?page=store

 "Masinutele, karturile si chiar tractoarele cu pedale sau actionate cu acumulatori, fac parte din acele lucruri care reprezinta copilaria" 

lumeacopiilor.com.ro

Masinutele, karturile si chiar tractoarele cu pedale sau actionate cu acumulatori, fac parte din acele lucruri care reprezinta copilaria in modul ei cel mai serios.

Sa ma explic: masinutele sunt un punct de legatura cu lumea adultilor de aceea ne atrag atat de mult pe noi copiii. Daca putem avea o masinuta capabila sa mearga singura, fiti siguri ca ne vom crede foarte importanti si demni de luat in considerare. Nu doar mamicilor si taticilor le place sa conduca o masina sau un tractor iar daca suntem mici nu inseamna ca nu ne vom descurca si noi sa le manevram.

Oricum noi credem ca avem pasiunea pentru masini inca de cand ne nastem iar daca acum doar ne vom juca cand vom fi oameni mari vom fi cei mai buni soferi. Nimeni nu ne va intrece si nu va putea spune can nu suntem descurcareti ! Asteptati putin sa mai sa crestem ca sa va dovedim ca avem dreptate. Vom sti cum sa manevram masina, cum sa schimbam directia sau cum sa franam. Ce mai! Chiar ca niste oameni mari! Tot ce avem nevoie este sa ni se dea ocazia sa primim masinuta! Daca am fost cuminti si o sa reusim sa ne convingem parintii credem ca o sa putem sa ne primim si noi propria masinuta, sau un tractor cu pedale , sau poate un kart pentru copii! Stim ca nu poate aduce chiar la toti copii insa ne vom stradui sa nu-l dezamagim!

Mie masinuta cu pedale de culoare albastra pentru safari mi se pare cea mai draguta din magazinul www.lumeacopiilor.com.ro, pentru ca imi place sa ma joc de-a exploratorul si sa plec in jungla, sa fiu eroul cartierului, iar fratele meu mai mic isi doreste masinuta model Antique despre care ii povestea bunicul ca era printre primele masini care au circulat pe drumuri si care i se pare foarte speciala fata de masinile de astazi chiar daca nu mergea cu mare viteza. Bunicul spunea ca numai oamenii bogati puteau sa aiba o masina de acest fel atunci cand era el tanar, dar ca si astazi este la fel nu oricine isi poate cumpara o masina de acest fel, de aceea fratele meu cred ca se imagineaza ca va fi un milionar care va impresiona pe toata lumea cu masinuta lui antica dar care este mai frumoasa decat cele mai tari masini care se gasesc azi dupa cum spune tata. Asa ca vom fi cuminti si eu si fratele meu si cand ne vom primi masinutele o sa vedeti ce bine stim noi sa conducem cele mai frumoase masinute!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/cele-mai-frumoase-masinute-din-lume