Centre de joaca pentru copii -Oferta de vara a magazinului www.lumeacopiilor.com.ro

BUCURESTI - 3 iunie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Prichindeii adora sa-si petreaca timpul intr-un spatiu interactiv unde isi pot folosi imaginatia si creativitatea. Achizitionati centre de joaca copii pentru vara daca doriti sa-i convingeti pe cei mici sa stea mai mult afara.

Centre de Joaca pentru copii la oferta in magazinul www.lumeacopiilor.com.ro

Centre de Joaca pentru copii la oferta in magazinul www.lumeacopiilor.com.ro

Datorita structurilor inovative, centrele de joaca pentru prichindei si prescolari se pot utiliza atat in interior cat si in exterior. Pe langa faptul ca aceste jucarii ii ajuta pe parinti sa-i dezobisnuiasca pe copii de la petrecerea timpului in fata calculatorului, diferitele elemente din cadrul centrului de joaca pot contribui si la dezvoltarea emotionala si fizica a celor mici.

Magazinele online precum www.lumeacopiilor.com.ro va incurajeaza sa investiti in centre de joaca copii performante si complexe. Optati pentru Bucataria Lux, Bucataria Gourmet sau Bucataria Interior Exterior pentru a-i invata pe baieti si fetite cum sa se descurce intr-o bucatarie adevarata si cum sa serveasca mancarea sau joaca in una din casutele de copii. Aceste seturi de jucarii sunt dotate cu accesorii care scot diferite sunete precum curgerea apei sau zgomotul facut in timpul spalarii vaselor. Cuptorul cu microunde, masina de spalat sau aragazul au fost create pentru a oferi posibilitatea copiilor sa imite adultii.

De asemenea, producatorii precum Little Tikes pun la dispozitia familiilor o gama variata de Seturi de Trenulet Muntele Tike compuse din tunele si sosele fabricate din plastic si acoperite cu mai multe straturi de vopsea non-toxica, leagane si tobogane copii. Combinatia unor jocuri constructive cu jocuri interactive ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Cumparati centre de joaca copii pentru a-i ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu lucrurile noi. Alegeti modelele ideale in functie de varsta si personalitatea copiilor. Evitati sa investiti in jucarii de exterior sau interior cu parti ascutite sau detalii care pot produce accidentarea prichindeilor. Majoritatea producatorilor folosesc materiale non-alegerice si non-toxice pentru a garanta sanatatea copiilor. Vizitati pagina magazinului nostru pentru a descoperi versatilitatea si designul atragator al centrelor de joaca lansate pe piata de catre firmele de renume din industria articolelor pentru copi