Cine e gata, il iau cu patutul

BUCURESTI - 5 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

De-a v-ati adormitelea

Patuturi copii,modele si preturi:http://patuturi-de-copii.ro/

Toata ziua alearga, striga cat ii tine gura si nu au niciun astampar. Ai zice ca sunt deja de 9-10 ani, dar ei de-abia au invatat sa mearga cum trebuie si sa spuna corect toate cuvintele. Dar asta nu-i impiedica in niciun fel sa se comporte ca niste copii mari. Spre bucuria parintilor. Si nici sa faca toate nazbatiile pe care tot numai la copiii mari te-ai astepta sa le vezi. Spre disperarea parintilor.

Sunt la varsta la care invata incetul cu incetul cele mai frumoase jocuri ale copilariei. Eu si parintii lor nu putem decat sa stam pe margine si sa ii admiram.

Nu ne vine sa credem ca se joaca de-a prinselea. Alearga unul dupa altul, se prind, se rasucesc, cad si se lovesc. Cand vad asa ceva, mami si tati tipa ca din gura de sarpe. Dar numai ei. Copiii nu. Ei se ridica imediat si ignora cu desavarsire locul de pe piciorus in care, peste numai cateva minute, isi va face aparitia o pata vinetie. Nu se vor sinchisi nici de ea.

Dar mie cel mai mult imi place cand incep sa invete sa se joace de-a v-ati ascunselea. Invata de la cei mari sa spuna „cine nu-i gata il iau cu lopata” si „1,2,3, se deschid ochii mei”. Incerc si eu de mult timp sa invat ceva de la ei, sa adaptez in cantecelele mele. Nu prea reusesc. Pana acum nu mi-a iesit decat ceva de genul: „cine e gata il iau cu patutul” si „1,2,3, se inchid ochii tai ”. Suna aiurea, nu cred ca as reusi sa adorm pe cineva cu prostioarele astea.

Cred ca trebuie sa ma modernizez si eu putin, sa caut cate ceva pe internet, acolo unde am vazut ca, mai nou, se afla cele mai bune patuturi. Ca acum asa fac toti parintii, isi comanda patuturi pentru copii doar aici.

Si-s al naibii de bune, ma gandesc sa ma reprofilez, ca in ritmul asta nimeni n-o sa mai aiba nevoie de mine, le adorm copiii instantaneu intr-un patut din asta...

Dar sa facem cunostinta, totusi. Daca inca nu v-ati dat seama, eu sunt Mos Ene.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro, www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi patuturi copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/cine-e-gata-il-iau-cu-patutul