Ciocolata nu e electrica

Satu Mare - 11 septembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Gusturile copiilor nu se discuta .

Masinute electrice cu baterii acumulator 6V de la Biemme:http://www.masinute-copii.ro/index.php/masinuta-copii-electrica-6v-road-star-red/

Masinute electrice cu baterii acumulator 6V de la Biemme:http://www.masinute-copii.ro/index.php/masinuta-copii-electrica-6v-road-star-red/

Eram acum cateva zile prin mall cu fiul meu. V-ati putea inchipui deci o scena banala in care o mama se plimba cu copilul ei de mana la cumparaturi. Numai ca in realitate scena nu era chiar atat de banala, si asta din mai multe motive.

Dupa un scenariu tras la indigo, si care probabil nu va e strain nici voua, fiu-meu a inceput sa alerge prin toate magazinele strigand in gura mare sa ii cumpar tot ce vedea.

Cum am intrat in mall, tusti! la magazinul cu dulciuri. A insfacat prima ciocolata care i-a iesit in cale si a inceput sa strige in gura mare ca vrea sa i-o cumpar. Cu greu l-am convins ca nu e buna pentru el si ca daca o lasa la loc pe raft, poate sa-si aleaga altceva din alt magazin. Credeati c-am scapat?

A urmat magazinul de imbracaminte. Unde primul lucru pe care a reusit sa puna mana a fost o pereche de blugi. Iarasi i-am promis ca ii cumpar altceva din alta parte daca ii pune la loc. Am castigat o noua victorie, dar nu si razboiul.

Pentru ca ne-a iesit in cale magazinul de jucarii. Pana aici mi-a fost. N-a fost chip sa-l prind. A ajuns intr-o clipa si a data iama direct la jucariile de plus, unde s-a lipit de un urs mai mare decat el. „Daca il pui la loc, mami iti ia altceva”. Au urmat, pe rand: o chitara de plastic, un pistol cu bile, un avion supersonic. Simteam ca lesin.

Cand am reusit sa ne apropiem de usa, convinsa ca am scapat, ne iese in cale o masinuta electrica teleghidata, manuita de la distanta de un copil fericit ca tocmai intrase in posesia ei. Si pentru ca acel copil sa ramana fericit in continuare cu ceea ce ii cumparase mamica lui, a trebuit sa ii promit solemn copilului meu ca o sa-i cumpar o masinuta adevarata, in care el chiar o sa se poata sui la volan sa o conduca.

Ajunsi acasa, am avut de ales: fie il bat ca sa-l fac sa inteleaga ca nu pot sa-i cumpar tot ce vede cand iesim in oras, fie ii cumpar ce i-am promis cu conditia sa nu mai ceara niciodata ceva din magazin. Cum era clar ca doar varianta a doua va da rezultate, am deschis calculatorul, am tastat www.lumeacopiilor.com.ro si i-am comandat o masinuta electrica, pe care am primit-o in scurt timp direct acasa, cu transportul gratuit.

Mami, masinuta asta electrica e mai buna decat o ciocolata!”, l-am auzit strigand de la volanul masinii. Iar asta mi-a alungat regretele ca nu i-am cumparat ciocolata pe care a pus mana prima data.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.triciclete-de-copii.ro, www.patuturi-de-copii.ro si saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi saniute copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.