Craciunul calutilor

BUCURESTI - 24 decembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cine credea ca exista doar Pastele Cailor se inseala, jucariile sarbatoresc in felul lor bucuria de a-si gasi casa cu cei mai fericiti copii.

Balansoare copii la preturi speciale doar aici: http://lumeacopiilor.com.ro/74-balansoare-copii

Balansoare copii la preturi speciale doar aici: http://lumeacopiilor.com.ro/74-balansoare-copii

 "Lumeacopiilor.com.ro va ureaza Sarbatori Fericite!" 

www.lumeacopiilor.com.ro

De mult n-am mai avut parte de un inceput de iarna lung si capricios precum cel de anul acesta. Cei care stiu sa vada intotdeauna in viata numai partea plina a paharului au remarcat insa imediat ca bogatia unei astfel de ierni ne-a pastrat spiritul sarbatorii de Craciun, astfel ca zilele acestea, privind nu doar in urma, ci mai ales inainte, vedem ca se apropie cu pasi repezi o noua runda de alergaturi in slalom urias cu multe obstacole dupa alte cadouri. Pentru care, in momentul de fata, trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de cateva idei, in special cand vine vorba de micutii nostri, cei mai fericiti din lume cand primesc exact ceea ce le place.

Navigand pe internet, am dat peste cateva sugestii pe care vreau sa vi le impartasesc.

Mi-a placut foarte mult toata gama de balansoare din magazinul online lumeacopiilor.com.ro, unde am gasit o multime de caluti si alte animale din plastic, foarte atragatoare, cu multiple functionalitati.

Puteti gasi aici clasicul balansoar copii din plastic in diferite culori, robust si sigur, recomandat copiilor cu varsta intre 12 si 36 de luni. Pe langa acesta, calutii sunt si sub forma de balansoar 2 in 1, putand indeplini imediat si functia de masinuta fara pedale pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani.

Cum insa si politia a trecut de la patrula calare la masini ultradotate, calutul din balansoarul traditional a primit la lumeacopiilor.com.ro o tenta moderna de motocicleta de politie cu lumini, sunete si culori pentru a dezvolta coordonarea si a stimula musculatura. Este suficient sa răsuceşti cheia în contact şi motorul porneşte, iar cu cât viteza de balansare este mai mare, cu atât sunetul motorului este mai rapid. În plus, balansoarul este dotat cu sirenă, lumini de avertizare şi multe alte sunete.

Lumeacopiilor.com.ro va ureaza Sarbatori Fericite!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi triciclete copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.