Cum sa alegem o saniuta durabila

BUCURESTI - 10 decembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Multi parinti se plang de faptul ca lucrurile pentru copii sunt extreme de scumpe, desi copilul le foloseste foarte putin. Hainele ii raman mici, incaltamintea nu rezista niciodata mai mult de un sezon, iar de jucarii se plictiseste si trebuie sa primeasca altele. Intr-adevar, ritmul rapid de crestere al copiilor, vesnica lor curiozitate si dorinta de a descoperi lucruri noi pot avea un impact serios asupra bugetului familiei.

Sania Rider este o saniuta durabila cu cadrul din aluminiu care va rezista multi, multi ani: www.saniute-pentru-copii.ro

Sania Rider este o saniuta durabila cu cadrul din aluminiu care va rezista multi, multi ani: www.saniute-pentru-copii.ro

Totusi, nu toate lucrurile trebuie sa dureze un singur sezon. O saniuta pentru copii, de exemplu, poate fi folosita ani de-a randul si chiar transmisa din generatie in generate. Saniute-pentru-copii.ro va invata cum sa alegeti o saniuta durabila.

Daca doriti sa achizitionati o saniuta pentru copii din plastic, aveti mare grija la culoare. Este ideal ca plasticul sa aiba culoarea respectiva si nu un strat de vopsea pe deasupra – aceasta se va exfolia in timp. In cazul celor din lemn, este preferabil sa alegeti una nevopsita din acelasi motiv. Eventual, o puteti da cu lac acasa pentru a evita umflarea lemnului.

De asemenea, talpicii saniutei ar trebui sa fie din material inoxidabil. In caz contrar, acestia vor rugini in contact cu apa provenita din zapada. Desigur, si acest lucru se poate rezolva cu un strat de lac. In cazul saniutelor din plastic, urmariti ca talpicii sa aiba cel putin o placa de metal pentru a evita tocirea plasticului in timp. Acest lucru ajuta si pentru saniusul pe partii cu zapada inghetata.

Puteti gasi saniute care vor dura ani de zile in magazinul online de aici. Toate produsele noastre sunt supuse celor mai exigente teste si indeplinesc toate conditiile de calitate, siguranta si durabilitate impuse de normele europene in vigoare. Acest lucru va garanteaza securitatea investitiei dvs. pentru mai multi ani. Mai mult, comandand astazi o saniuta, veti beneficia de transport gratuit pentru ea in orice oras din Romania.