In caz ca aveai nevoie de motive

BUCURESTI - 19 septembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail

10 motive pentru care trebuie sa-i cumperi bicicleta copilului tau

Bicicleta Barbie:http://lumeacopiilor.com.ro/biciclete-copii/1053-bicicleta-barbie-16-inch.html

1-Pentru ca plange sa-i cumperi bicicleta – stiu, copilul tau e foarte bine crescut si de obicei nu plange cand vrea sa-i cumperi ceva, dar chiar vrei sa-l vezi in halul asta?

2-Pentru ca toti copiii au, numai el nu – de fapt niciunul dintre prietenii lui nu are, deci nu ar fi extraordinar ca el sa fie primul din gasca cu bicicleta, si ceilalti copii sa vrea si ei pentru ca au vazut la el?

3-Pentru ca si tu aveai bicicleta la varsta lui – n-aveai, stiu, deci tocmai de aceea el nu trebuie sa treaca prin ce ai trecut tu atunci, nu-i asa?

4-Pentru ca trebuie sa invete sa mearga pe bicicleta – stie, de fapt a invatat pe bicicleta verisorului, deci n-ar fi cazul sa nu uite ce a invatat?

5-Pentru ca trebuie sa faca miscare ca sa se dezvolte armonios – face, toata ziua alearga pe coclauri, pai si atunci nu-i trebuie o bicicleta ca sa aiba grija de ea si sa se disciplineze?

6-Pentru ca rotile sunt pasiunea lui si ii place sa pedaleze – nu sunt, toata ziua sta la calculator. Si nu te ingrozeste lucrul asta?

7-Pentru ca ia numai „foarte bine” la scoala – nu ia, va face numai probleme si voua si invatatoarei, deci trebuie sa-l stimulati cu un cadou pentru a intelege ca munca este rasplatita intotdeauna, nu v-ati gandit inca la asta?

8-Pentru ca este cuminte si ascultator – nu e, ieri s-a batut cu Marius, nu cumva pentru ca Marius avea bicicleta si el nu?

9-Pentru ca tati a descoperit cel mai tare site de articole pentru copii, unde se afla cea mai variata gama de biciclete care pot fi livrate cu transport gratuit – cum, tati, inca nu l-ai descoperit? Atunci tasteaza repede:www.lumeacopiilor.com.ro

10-Pentru ca pur si simplu nu are inca o bicicleta, iar asa ceva este de neconceput pentru un copil de varsta lui in zilele noastre, nu-i asa?

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.triciclete-de-copii.ro, www.patuturi-de-copii.ro si saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi detalii si preturi saniute copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/in-caz-ca-aveai-nevoie-de-motive