Jucarii de exterior pentru copii cu varste de la 2 la 8 ani

Constanta - 26 iunie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social, Sport, Retail

Din gama de jucarii potrivite pentru sezonul estival, fie ca este vorba de timpul petrecut impreuna cu micutii din vecini, in parc sau in vacanta la bunici, vehiculele in miniatura ce imita masini din lumea reala sau vehiculele cu pedale si masinutele electrice pentru copii sunt intotdeauna in topul preferintelor fetitelor si baieteilor.

Motocicleta electrica pentru copii cu varste de peste 2 ani

Motocicleta electrica pentru copii cu varste de peste 2 ani

Jucariile ce reprezinta masinute in miniatura, simple sau dirijate prin telecomanda, stimuleaza orientarea in spatiu a copiilor dar si imaginatia. Gama de minimodele auto pentru copii este variata, astfel incat exista modele si culori pentru preferintele fiecaruia: autoturisme, macarale si camioane, masinute Hummer, autobuze sau masini de pompieri... Pentru dezvoltarea indemanarii, sunt interesante masinutele pentru copii sub forma de kituri de constructie, machete sau masinutele ce pot fi transformate in roboti.

Masinutele electrice sau cu pedale invita copiii intr-un alt univers, mai aproape de cel al oamenilor mari si mai deschis catre aventura si sunt dedicate in principal copiilor cu varste de 2 - 8 ani dar si copiilor mai mari de pana la 11 ani.

Vehiculele pentru copii contribuie la mentinerea unui tonus bun si la dezvoltarea abilitatilor de orientare in spatiu si de control, la tonifierea si dezvoltarea musculaturii.

Producatorii de vehicule cu pedale pentru copii ofera in fiecare an modele noi, personalizate si adaptate preferintelor micutilor, de la tricicletele Minnie sau Barbie pentru fetite la tractoare sau karturi si masinute de tip « Formula 1 » pentru baietei.

Si pentru masinutele si motocicletele electrice exista o varietate de modele simple sau mai sofisticate, cu acumulatori de 6 Volti sau 12 Volti, cu sau fara telecomanda, simple sau cu 2 viteze si cu schimbator de directie.

Magazinul online de jucarii si accesorii pentru copii Lumeacopiilor.com.ro a pregatit micutilor o colectie de minimodele auto cu telecomanda dar si masinute si triciclete cu pedale. Masinutele si motocicletele electrice sunt si ele la fel de interesante si atractive, prin varietatea modelelor si culorilor disponibile.