Jucariile au talent

Constanta - 19 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Un juriu exigent examineaza jucariile dupa criterii pe care nici nu le banuiesti. Vor reusi ele oare sa treaca testul?

Masinute si tractoare cu pedale doar in http://lumeacopiilor.com.ro/31-masinute-si-triciclete-copii-cu-pedale

Masinute si tractoare cu pedale doar in http://lumeacopiilor.com.ro/31-masinute-si-triciclete-copii-cu-pedale

Ai fost in toate magazinele si ai cumparat tot ce crezi ca l-ar surprinde pentru un cadou de Pasti. Ai venit acasa cu bratele pline, dar deja incepi sa-ti faci griji. Te uiti la jucariile pe care i le-ai cumparat saptamana trecuta si le vezi pe majoritatea deja abandonate, distruse partial sau total.

Te consulti cu prietenii de familie, ca sa nu iti mai treaca cine stie ce prin cap. „Draga, si al vostru face la fel?” Nu de alta, dar te ingrijorezi prea mult si nu vrei sa o suni pe doamna doctor din prima. Dar te-ai linistit imediat. Si al lor face la fel. Deci problema nu e la el.

Asa cum desigur banuiai, probleme au unele masinute, biciclete, skateboard-uri, trotinete sau role. Nu toate. Dar cum stii care sunt cele care vor reusi sa ii starneasca interesul indeajuns cat sa supravietuiasca mai mult de o saptamana?

Pai... e destul de simplu. Te-ai gandit vreodata ca jucariile, la fel ca si noi, oamenii, sunt atat de diferite incat doar calitatile unora le pot diferentia de celelalte in manutele copiilor? Ei bine, asta e. O simpla masinuta care nu stie sa faca nimic altceva decat sa mearga daca este impinsa, e o victima sigura. Dar o masinuta care poate sa tracteze o remorca sau un ATV, care sunt replici fidele ale unor modele pe care copilul tau le vede pe strada sau in filmele de la televizor,toate acestea au un talent in plus care le face sa ajunga in finala, adica se va juca mai mult cu ele, pana cand va putea sa le compare cu altele noi pe care le primeste.

Exact acelasi lucru se intampla cu o bicicleta, cu un balansoar sau cu o pereche de role. Vrei niste jucarii cu talent? Incearca la lumeacopiilor.com.ro. Vrei transport gratuit? Vezi la lumeacopiilor.com.ro!