Lumea Carucioarelor pentru copii este Lumeacopiilor.com.ro

Cluj - Napoca - 20 august 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Monden / Lifestyle

De ce e minunat sa fii copil.
Fragmente dintr-o compunere a unui elev din clasele primare

Carucioare copii 3 in 1:http://carucioare-de-copii.ro/index.php/category/carucioare-copii-2/

Carucioare copii 3 in 1:http://carucioare-de-copii.ro/index.php/category/carucioare-copii-2/

Astazi doamna invatatoare ne-a dat tema pentru acasa sa scriem o compunere despre anii copilariei. Eu am stat si m-am gandit ca totusi e bine sa fii copil, dar mai bine este sa fii om mare asa cum sunt parintii mei. Atunci am vorbit cu tata si l-am rugat sa ma ajute la compunere, ca eu nu stiu ce sa scriu, pentru ca eu vreau sa fiu mare ca el si sa nu-mi spuna nimeni ca nu am voie sa fac aia sau ailalta. Tata mi-a zis ca trebuie sa fac compunerea singur pentru ca el nu are voie sa ma ajute si chiar daca avea voie, nu are timp pentru ca el este foarte ocupat cu surioara mea pe care o sa o aduca barza peste
cateva saptamani.
Atunci am stat si m-am uitat mai cu atentie la mama si la tata si mi-am dat seama ca nu e chiar atata de simplu nici pentru ei sa fie parinti, ca uite cate au de facut pentru un copil mic pe care inca nici macar nu l-a adus barza. Dar dupa ce o sa o lase la noi acasa, si o sa am si o surioara, o sa fie si mai ocupati?
Cred ca totusi e mai bine sa fii copil decat tatic, pentru ca uite cum toata ziua alearga dupa cumparaturi si o ajuta si pe mami si tot nu reuseste sa gaseasca tot ce trebuie. Oare asa faceau si cand m-a adus barza pe mine? Mami zice ca atunci erau si mai ocupati ca eu eram primul si ei nu stiau nimic ce sa faca si
macar daca stiau ca o sa mai vina barza o data nu dadeau caruciorul ala pe care mi l-au cumparat mie si nu mai alergau innebuniti acuma sa gaseasca altul.
Dar tati zice ca oricum nu aveau ce sa faca cu el, ca era de baietei si nu stiau ei ca barza le-a pregatit o fetita si ca acuma ce se fac ei ca au alergat tot orasul si nu au gasit carucioare de copii.
Eu le-am spus ca numai ce am intrat pe internet si am vazut un site special pentru copii care se numeste www.lumeacopiilor.com.ro unde avea carucioare copii de toate culorile si sigur acolo o sa gaseasca un carucior potrivit si pentru surioara mea. Tati m-a luat in brate si m-a pupat ca in sfarsit a gasit ce cauta de atat timp, iar mami s-a uitat la mine ca de cand stiu eu sa umblu asa la calculator.
Cred ca mami a uitat ca eu sunt premiantul clasei si ca cel mai minunat lucru pe lume e sa fii copil.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro,www.patuturi-de-copii.ro , www.triciclete-de-copii.ro si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi detalii  saniute copii! Parintii pot alege triciclete copii si motociclete electrice,masinute electrice, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.