Lumeacopiilor.com.ro-Lumea masinutelor electrice pentru copii

Constanta - 14 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lumea care ne inconjoara se schimba rapid, totul pare a fi efemer in jurul nostru. De la an la an, ne schimbam preferintele vestimentare, precum si micile aparate fara de care nu am mai putea concepe viata: computere, laptopuri, telefoane etc. In acelasi ritm rapid se schimba si preferintele copiilor nostri: jucariile pe care noi le gaseam fascinante, copiilor de astazi li se par inutile. Ca atare, trebuie sa tinem pasul cu ei si sa recunoastem ca, desi aceste schimbari neincetate pot fi obositoare uneori, ele ne mentin tineri.

Masinute electrice la promotie: http://www.masinute-copii.ro/?page=store

Masinute electrice la promotie: http://www.masinute-copii.ro/?page=store

Printre jucariile cele mai apreciate de copiii de astazi si cel mai bine vandute in magazinul online lumeacopiilor.com.ro se numara masinutele electrice pentru copii. Popularitatea lor deriva, printre altele, din faptul ca ele sunt potrivite pentru orice buget si pot fi folosite atat in interior, cat si afara.

Daca doriti sa achizitionati o masinuta electrica pentru copilul dvs., puteti citi mai jos cateva dintre trasaturile principale ale acestor jucarii. La fel ca si masinile reale,multe dintre acestea sunt dotate cu schimbator de viteze si chiar cu marsarier. Farurile si stopurile sunt si ele functionale, la fel ca si pornirea la cheie si pedale de acceleratie ca sa nu mai vorbim de claxon. Un alt atu este faptul ca sunt aproape complet asamblate, fiind necesar un minim efort pentru a fi functionale indiferent ca vorbim de masinute electrice cu baterie de 6Volti sau de 12 Volti. Pentru parintii grijulii, unele modele sunt echipate cu o telecomanda, care ramane la cel ce supravegheaza copilul, pentru a-l ajuta in situatiile limita, cel putin pana la acomodarea completa cu masinuta electrica.

Pentru un plus de autenticitate si, mai ales, pentru copiii ceva mai mari, puteti alege modele de masinute electrice care imita autoturismele reale. Copilul dvs. va adora sa povesteasca, peste ani si ani, ca prima lui masina a fost un Mercedes, BMW sau un Audi.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.masinute-copii.ro , www.carucioare-de-copii.ro si saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi detalii despre saniute copii ! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.