Magazinul online www.lumeacopiilor.com.ro are deja in oferta 2013 gama completa a seturilor de constructie GECCO

BUCURESTI - 15 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Incepand cu luna Ianuarie a acestui an gasiti sa cumparati si din tara noastra renumitele seturi de constructie Gecco premiate la targurile de jucarii din intreaga lume!

Renumitele seturi de construit pentru copii marca Gecco se afla in vanzare aici:http://lumeacopiilor.com.ro/44-constructiv-educative

Renumitele seturi de construit pentru copii marca Gecco se afla in vanzare aici:http://lumeacopiilor.com.ro/44-constructiv-educative

 "Gama completa a jucariilor Gecco se afla disponibila in magazinul www.lumeacopiilor.com.ro apartinand sc Efalia srl." 

lumeacopiilor.com.ro

Setul de montaj GECCO este un kit original ceh, bazat pe o modalitate de conexiune proprie si patentata. Aceasta conexiune, care ca si forma seamana cu o floare, permite conectarea pieselor în unghiuri de 30 de grade, ceea ce permite construirea sub formă circulara. Aceasta conexiune permite variabilitate și practic se poate astfel concepe si construi orice - de la cetați, castele, fortarețe, la garaje, ferme, corpuri ceresti, etc.

Gama completa a jucariilor Gecco se afla disponibila in magazinul www.lumeacopiilor.com.ro apartinand sc Efalia srl.

Deoarece construcția sub forma circulara este tipica în primul rand pentru cladiri istorice, seria de seturi GECCO incepe cu castele.

In prezent sunt pe piata mai multe tipuri de cetati,castele si bastioane. Ele sunt ambalate într-o cutie comoda, care nu copiază numai o forma originala de conexiune, dar permite transportul acesteia si posibilitatea de a avea piesele la un loc impreuna. Acest lucru va fi apreciat mai ales de cei care de multe ori confunda piesele din seturi de constructie diferite, ceea ce nu se poate intampla în cazul imbinarii tip "floare".

In fiecare cutie sunt sute de piese din care se poate construi castelul, asa cum este prezentat in imaginea de pe capac. Un mare avantaj este ca piesele pot fi utilizate in mai multe moduri. Puteti sa construiti castelul din imaginea de pe capac, dar dupa demontarea acestuia si stocarea pieselor in cutie puteti reveni apoi pentru a incerca ceva dupa propria fantezie.
Este simplu, practic si inventiv. Datorita acetui fapt, copiii isi dezvolta fantezia, imaginatia, capacitatea creativa, perceptie spatiala.

Seturile va pot amuza o perioada mare de timp.
Toate seturile sunt reciproc compatibile, astfel incat fiecare isi poate largi propria constructie si sa o extinda cu alta pentru a realiza o lucrare mult mai mare.

Nu uitati ca gama completa de seturi de construit Gecco se afla in vanzare in magazinul online de aici!