Masinute electrice pentru copii-Noua oferta a magazinului www.lumeacopiilor.com.ro

BUCURESTI - 26 octombrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Numarul falimentelor este in crestere
Desi pare incredibil, aceasta e o veste foarte buna pentru parinti

Alege o masinuta electrica pentru copilul tau si beneficiezi de transport gratuit in toate localitatile tarii. Te asteptam aici: http://www.masinute-copii.ro/index.php/category/masinute-electrice-3/

Dupa ce v-au relatat povestea de succes a unor intreprinzatori care pe timp de criza au reusit sa puna pe picioare o afacere care le aduce mai mult profit decat alte afaceri in perioada de boom economic, reporterii nostri au descoperit si partea mai putin placuta a unei economii aflate in declin: falimentul.

Ceea ce este diferit insa in acest caz este faptul ca, desi pare incredibil, falimentul afacerii de care vom vorbi in cele ce urmeaza este o veste buna pentru consumatorii care sunt parinti de copii sub 5 ani.

Povestea noastra incepe cu aproape 7 ani in urma, cand, in plin avant economic, Gheorghe Lefter si-a deschis un service auto mai special. Spre deosebire de fostii lui colegi taximetristi, care si-au incercat norocul cu depanare de masini in garajul propriu, Gigi (cum ii spun prietenii) a avut ideea geniala de a infiinta un service pentru a repara masinutele electrice ale copiilor.

La vremea aceea, masinutele cu baterii, majoritatea teleghidate de la distanta de parinti, in care copiii pot exersa sofatul de la varste fragede, erau o noutate pe piata romaneasca si de aceea putini stiau cum sa le exploateze in conditii optime. Rezultatul imediat a fost ca, la cateva luni de la cumparare, acestea aveau deja nevoie de un service specializat pentru schimbarea unor componente sau chiar a bateriei, lucru pe care nu il facea nimeni in afara de Gigi.

Venirea crizei a afectat puternic afacerea fostului taximetrist, care s-a vazut nevoit sa inchida multe puncte de lucru si sa trimita in somaj multi angajati. Aici insa incepe partea hilara a povestii: conform statisticilor oficiale, numarul de masinute pentru copii vandute in ultimii doi ani nu numai ca nu a scazut, ci a crescut expoziv!

Totul se datoreaza magazinelor virtuale de genul lumeacopiilor.com.ro, care le ofera parintilor masini pentru copii la cele mai accesibile preturi, cu livrare gratuita. Un mic amanunt in oferta acestor magazine l-a lasat insa lefter pe dl Lefter: masinutele electrice nu se mai strica asa des!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi masinute electrice! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/masinute-electrice-pentru-copii-noua-oferta-a-magazinului-www-lumeacopiilor-com-ro