Masinute pe asfalt

Constanta - 6 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Ce deseneaza cel mai des copiii pe asfalt?

Masinute copii cu transport gratuit ! http://lumeacopiilor.com.ro/29-masinute-si-triciclete-copii

Masinute copii cu transport gratuit ! http://lumeacopiilor.com.ro/29-masinute-si-triciclete-copii

Cu siguranta, orice parinte isi aduce aminte de concursul „Desene pe asfalt”, la care au luat parte si ei cand erau mici si la care toata lumea castiga cate un premiu.

Pe vremea ta, ca si pe vremea copilului tau de astazi, desenele ramase pe asfalt dupa trecerea nazdravanilor erau intotdeauna cam aceleasi: soarele, sotronul, masinuta...

Te-ai intrebat vreodata de ce? E simplu, sunt lucrurile care ii plac cel mai mult. Soarele - pentru ca numai pe vreme frumoasa poate iesi afara, sotronul - pentru ca s-ar juca si cand doarme, si masinuta - pentru ca asta e jucaria preferata a tuturor copiilor.

Iar tu, ca orice parinte iubitor care ar face orice sa isi vada copilul fericit, esti acum intr-o mica dilema: de fapt, care este masinuta pe care si-o doreste, cea cu care sa se joace in camera lui sau masinuta cu pedale pe care sa o conduca in curte?

Raspunsul este simplu: le vrea pe amandoua! Cum la fel de simplu este sa gasesti si locul de unde le poti alege: lumeacopiilor.com.ro.

Acest magazin virtual are o sectiune dedicata special unor minimodele auto , care copiaza in detaliu, la o scara potrivita pentru manutele celor mici, creatii ale unor marci celebre precum Hummer, MAN sau Scania. Astfel, aici poti gasi masinute cu remorca, autobuze, masinute de pompieri, macarale metalice, TIR-uri, basculante, din care unele pot fi telecomandate prin radio. Fidelitatea reproducerii si pastrarea celor mai mici detalii in aceste machete a generat chiar si o noua categorie sociala in randul adultilor, aceea a colectionarilor, deci taticii s-ar putea sa se joace mai mult cu ele !

In acest caz, copilasii vor fi trimisi la joaca in curte, la volanul unor masinute care ii pot deprinde deja cu arta pilotajului. La lumeacopiilor.com.ro parintii pot alege masinute electrice , pe care copiii mai mari le pot conduce singuri, dar si cu telecomanda prin care pot fi controlate de un adult, pentru cei mici. Iar pentru cei care nu au astampar, masinutele cu sau fara pedale ii pot face sa isi consume peste zi toata energia, pentru un somn linistit al parintilor noaptea.

Magazinul online www.LumeaCopiilor.com.ro, administrat de compania Efalia SRL, cuprinde jucarii pentru toate varstele, jucarii de sezon (mingi si jucarii de plaja, seturi nisip si produse gonflabile, precum si saniute si alte articole de iarna), jucarii pentru "utilizare" in casa sau in gradina. Jucarii de toate dimensiunile si pentru toate bugetele pot fi gasite in "raioanele" magazinului.

 Magazinul ofera si mobilier special pentru camera copilului, dotari complete pentru centre de joaca, jocuri distractive, dar si multe alte produse utile pentru parinti: aparatori si protectii copii , premergatoare copii, carucioare copii, patuturi copii si scaune auto speciale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/masinute-pe-asfalt