Masinutele electrice, adevarate autoturisme la scara redusa

BUCURESTI - 13 decembrie 2012

Comunicat tip General in Retail

Masinutele electrice sunt importante pentru distractia si joaca copilului dumeavoastra, dar rolul lor nu este doar acesta, nu se opreste aici.

Masinute electrice si motociclete electrice pentru copii.Vezi oferta de Craciun:http://lumeacopiilor.com.ro/32-masinute-electrice

Masinute electrice si motociclete electrice pentru copii.Vezi oferta de Craciun:http://lumeacopiilor.com.ro/32-masinute-electrice

 "Fiind dotate cu claxon, motor, accelereratie si frana, nasinutele electrice imita cu succes marcile reale." 

masinute-copii.ro

Masinutele electrice pentru copii au fost create pentru a oferi ocazia copiilor sa invete mai multe lucruri si sa dobandeasca abilitati care le vor fi de folos in viitor.

A prelua controlul asupra masinii, a invata ca ei insisi pot sa conduca le va face sa le creasca increderea in propria persoana, vor putea sa isi dezvolte coordonarea vizuala care este foarte importanta, vor putea invata cum sa accelereze sau opri masinuta ceea ce inseamna un pas in plus pentru a-i deprinde pe copii sa ia propriile decizii.

Cum masinuta imita cu succes o masina reala, copiii vor fi constienti de importanta pe care o are faptul ca ei o pot manevra singuri in plus vor reusi foarte usor acest lucru. Creatorii lor nu au uitat, totusi, de faptul ca acestea sunt doar niste jucarii si pentru a asigura protectia maxima si linistea sufleteasca a parintilor le-au atasat telecomenzi pentru comanda la distanta.

Fiind dotate cu claxon, motor, accelereratie si frana, modelele imita cu succes marcile reale. In acest scop veti putea gasi fie un Mustang, un Jeep, sau un Ferrrari, un Mercedes Benz, un Tuareg sau Mini Cooper. Pentru copiii care sunt inclinati mai mult spre un motoscuter si care isi doresc mai mult decat sa se joace de-a soferii, sa fie piloti de curse, acestia vor putea opta pentru alte variante. Majoritatea masinutelor ating in jur de 4 km la ora, dar este o motocicleta care se mandreste cu performante de 24 de km la ora suportand greutati de pana la 75 de kilograme.

Desi confectionate din plastic, masinutele sunt foarte rezistente, fiind construite intr-un mod solid iar daca vor nimeri din greseala intr-un obstacol nu vor fi afectate, deci sa nu va faceti griji din acest punct de vedere! Masinutele electrice care au fost proiectate special pentru exterior spre diferenta celor de interior, reusesc adevarate performante la un traseu accidentat si nu vor exista probleme cu pierderea echilibrului sau cu rasturnarea lor, ele sunt perfect balansate si echilibrate.

Daca in lumea copiilor lucrurile sunt perfecte, ceea ce imi doresc eu foarte mult, in lumea reala, este sa vad pe strazi masini electrice performante, iar oamenii mari sa inteleaga ca pe langa a ne proteja copiii este vital pentru noi si viitorul nostru sa nu mai poluam mediul in care traim!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi masinute electrice! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.