Modele noi la patuturi de copii

BUCURESTI - 8 aprilie 2013

Comunicat tip General in Retail

Pregatiti-va pentru sesiunile de somn relaxant prin achizitionarea unor modele diversificate de patuturi de copii adaptate nevoilor copiilor de diferite varste.

Vino sa vezi celel mai noi modele de patuturi copiii in magazinul http://patuturi-de-copii.ro/

Vino sa vezi celel mai noi modele de patuturi copiii in magazinul http://patuturi-de-copii.ro/

Convingeti-i pe cei mici ca este mai comod si sigur sa stea in patutul lor si nu in patul parintilor.

 

Copiii care au un dormitor separat se pot bucura de siguranta si confortul garantat de patuturile din lemn. Aceste piese de mobila se gasesc in forme si stiluri diferite in magazinele online, precum cel de aici. Verificati componentele patului pentru siguranta micutului dumneavoastra si optati pentru produse care au fost fabricate in conformitate cu standardele internationale de siguranta. Modelele de patuturi copii din lemn pot contribui la dezvoltarea fizica armonioasa a bebelusului. Produsele dotate cu un sistem de reglare a saltelei si cu parti laterale mobile se pot folosi mai multi ani pana cand cel mic se obisnuieste cu dormitul in paturi pentru adulti.

Un patut bebe foarte util s-a dovedit a fi cel transformabil. Aceste piese de mobilier pot indeplini numeroase functii si se adapteaza nevoilor speciale ale bebelusilor si ale prichindeilor. Familiile cu un buget redus pot investi in astfel de patuturi copii multifunctionale pe care le pot utiliza mai multi ani.

Patutul bebelusului trebuie sa fie stabil si confortabil. Cei care doresc sa evite accidentarile produse de blocarea intre balustrii verticali sau de elementele ascutite si deteriorate ale patului pot opta pentru patuturi pliante. Aceste produse au o structura solida, insa, mai usoara decat paturile din lemn. Parintii care doresc sa mute patul copilasului dintr-o camera in alta, trebuie sa achizitioneze un astfel de accesoriu util. Noile modele de patuturi pliabile sunt dotate cu un sistem de vibratii pentru a garanta somnul relaxant al micutului.

Verificati ofertele cele mai avantajose din magazinele online si luati in consciderare factorii de siguranta inainte de a investi in paturi functionale care nu indeplinesc normele de securitate.

Speram ca v-am convins si va asteptam sa studiati oferta din magazinele noastre www.lumeacopiilor.com.ro si www.patuturi-de-copii.ro