Noi modele de masinute electrice pentru copii

Constanta - 5 iunie 2012

Comunicat tip General in Retail

In zilele noastre, numarul de jucarii pe care le poate avea un copil este, practic, infinit.

Masinute Electrice pentru copii-http://lumeacopiilor.com.ro/32-masinute-electrice-si-motociclete-electrice

Masinute Electrice pentru copii-http://lumeacopiilor.com.ro/32-masinute-electrice-si-motociclete-electrice

Biciclete, trotinete, masinute, papusi, jucarii de plus toate de diverse forme si marimi, precum si multe altele. Totusi, dintre acestea este recomandabil sa le alegem pe cele care nu doar il distreaza pe copil, ci ajuta si la dezvoltarea sa intelectuala, motrica sau emotionala.

Dintre jucariile din ultima categorie fac parte si masinutele electrice pentru copii. Pe www.lumeacopiilor.com.ro, gasiti numeroase modele de masinute electrice pentru copii, atat pentru baieti, cat si pentru fetite. Consultantii nostri considera ca o astfel de jucarie este benefica pentru dezvoltarea copilului intrucat ii dezvolta reflexele, coordonare motrica si il responsabilizeaza.

Daca ati decis deja sa cumparati o masinuta electrica pentru copilul dvs., iata cateva aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti despre masinutele electrice pentru copii inainte de a face achizitia. In primul rand, acest tip de masinute pot fi de 6 volti, 12 volti si 24 de volti. In functie marimea bateriei creste si pretul, dar si viteza maxima pe care o poate atinge masina. De exemplu masinutele electrice de 6 volti sunt perfecte pentru suprafete accidentate (pot merge chiar si pe iarba), insa nu vor atinge viteze foarte mari, fiind perfecte pentru copii mai mici, iar unele modele pot fi controlate cu o telecomanda de catre adult.

Masinutele copii de 12 volti,acoperaogamamailargadevarste, majoritateaavandvitezaajustabilaprogresivsiunspatiumaimareininterior. Masinuteleelectricede 24 devoltisunt, deregula, destinatecopiilormaimari, intrucatpotajungepanala 24 km/ora. Fiindsicelemaiscumpe, aunumeroaseextraoptiuni, printrecaresenumarasilimitatoruldeviteza.

Astfel, alegerea unei masinute electrice pentru copii tine, in primul rand, de varsta utilizatorului si, mai apoi de bugetul parintilor, precum si de terenul pe care va fi folosita. Pentru a alege cea mai potrivita masinuta electrica pentru copilul dvs. va asteptam pe www.lumeacopiilor.com.ro pentru a alege dintr-o gama larga de modele. Mai mult, nu uitati ca magazinul nostru va ofera transportul gratuit pentru aproape orice comanda!

Administrat de compania Efalia SRL, magazinul www.LumeaCopiilor.com.ro cuprinde jucarii pentru toate varstele, jucarii de sezon (mingi si jucarii de plaja, seturi nisip si produse gonflabile, precum si saniute si alte articole de iarna), jucarii pentru “utilizare” in casa sau in gradina. Jucarii de toate dimensiunile si pentru toate bugetele pot fi gasite in “raioanele” magazinului.

Magazinul ofera si mobilier special pentru camera copilului, dotari complete pentru centre de joaca, jocuri distractive, dar si multe alte produse utile pentru parinti: aparatori si protectii copii, premergatoare copii, carucioare copii,patuturi copii si scaune auto speciale.

Pe www.LumeaCopiilor.com.ro pot fi comandate online, direct din stoc, rucsacuri si genti, prosoape, pleduri si lenjerii, papuci, corturi si accesorii, saci de dormit, saltele si multe altele. Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete cu si fara pedale, papusi, arme de jucarie pentru copii, biciclete pentru copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.