Oră pentru mama

BUCURESTI - 17 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sau, ca sa fie toata lumea fericita, putem sa urmarim impreuna emisiunea “Cadouri pentru tatal meu” sponsorizata de www.lumeacopiilor.com.ro

7 zile din 7 si 24 de ore din 24, cumparati triciclete copii cu transport gratuit le gasiti doar aici:http://www.triciclete-de-copii.ro/

7 zile din 7 si 24 de ore din 24, cumparati triciclete copii cu transport gratuit le gasiti doar aici:http://www.triciclete-de-copii.ro/

Esti un copilas frumos, ai doar cativa anisori si esti un alintat si jumatate. Si poate ca nici nu esti singur la parinti, caz in care dragostea lor se imparte cel putin la doi. Din fericire, nu doar dragostea se imparte, ci si bugetul pentru cumparaturi dedicat copiilor din familie se inmulteste tot cel putin de atatea ori.

Da, am scris bine, din fericire, pentru ca acum este timpul ca tu si fratiorul sau surioara ta sa va rasplatiti cum se cuvine parintii pentru tot ceea ce fac zi de zi pentru voi. Si cu cat ei va vor iubi mai mult, cu atat mai multa dragoste vor primi inapoi din partea voastra. Si nu doar atat.

Mami si tati au fost la cumparaturi online pe lumeacopiilor.com.ro si v-au umplut camera cu jucarii si sufletele cu bucurie. Tineti voi minte cate v-au cumparat numai ca sa stati si voi cuminti mai mult de cateva minute, si sa isi poata vedea si ei de treburile lor gospodaresti? Si voi ati stat? Bineinteles ca nu!

Pentru ca o camera plina de jucarii este neaparat necesara unui copil, dar nu si suficienta pentru a-i capta atentia in timpul in care parintii trebuie sa se ocupe de casa, sau pur si simplu de ei insisi. Si atunci care e solutia?

Solutia este simpla si, ca de obicei, vine tot de pe lumeacopiilor.com.ro.

Copilul are nevoie sa se desfasoare in aer liber, pentru ca numai facand miscare se poate dezvolta armonios pentru a ajunge un adolescent superb. Iar pentru asta e perfecta o tricicleta copii cu care tati o sa-l scoata afara la joaca o ora pe zi, ora pe care mama o va avea numai la dispozitia ei si a curateniei din casa.

Sau poate ca mama va dori sa se relaxeze o ora afara cu puisorul pe tricicleta, iar tata va primi cadou putin timp pentru a vedea meciul!

 

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi triciclete copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.