Patuturi Copii-Oferta e bogata dar ce alegem?

BUCURESTI - 22 februarie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Odihna sanatoasa este foarte benefica pentru sanatatea micutului. Pentru a garanta somnul relaxant al copiilor, parintii vor achizitiona modele de patuturi copii de ultima generatie.

Patuturi de copii pentru micile printese doar aici: http://lumeacopiilor.com.ro/58-patuturi-copii

Patuturi de copii pentru micile printese doar aici: http://lumeacopiilor.com.ro/58-patuturi-copii

Producatorii paturilor de copii folosesc diferite tehnologii pentru a proiecta piese de mobilier care asigura confortul si siguranta celor mici. Gama patuturilor clasice, moderne sau multifunctionale din magazinele de specialitate este impresionanta. Pentru a putea gasi un produs care se potriveste atat cu nevoile copilului cat si cu bugetul dumneavoastra este indicat sa analizati avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de patuturi copii.

Patuturi De Copii -De care?

Parintii care doresc sa amenajeze camera copilului asemenea exemplelor din paginile revistelor de design interior, pot cumpara un pat clasic din lemn. Aceste patuturi se pot gasi in nuante pastelate sau mai vii in functie de preferintele clientilor. Expertii ii sfatuiesc pe parinti sa achizitioneze modele de patuturi din lemn de esenta tare precum: frasinul, stejarul sau fagul. Chiar daca aceste piese de mobilier ocupa mai mult spatiu, datorita sturcturii solide garanteaza siguranta copilasului.

Parintii in devenire care vor sa calatoreasca mult in primii ani din viata copilasului pot investi intr-un patut din metal sau cu un suport plastic care se poate transporta foarte usor. Producatorii au realizat aceste piese de mobilier pentru a usura treaba parintilor care doresc sa mute patutul bebe dintr-o incapere in alta. Paturile din materiale sintetice sau metal cu un sistem de pliere se pot depozita foarte usor si se pot achizitiona la un pret foarte accesibil.

Cele mai noi modele de patuturi de copii transformabile i-au fermecat pe parintii care doresc sa faca o singura investie in primi ani de viata ai micutului lor. Aceste piese de mobilier se pot folosi chiar si 5-6 ani si se pot transforma cu usurinta dintr-un patut pentru bebelus intr-un pat pentru prichindei sau scolari.

Pretul si perioada de folosire a patuturilor poate influenta decizia parintilor care doresc sa economiseasca timp si bani cu achizitionrea unei astfel de piese de mobilier.