Patuturi copii-Produse noi in magazinul online www.lumeacopiilor.com.ro

BUCURESTI - 31 octombrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Prietenul cel mai bun al suzetei.Incredibil cat de bine se impaca!

Vezi noile modele de patuturi pentru copii aici:http://lumeacopiilor.com.ro/58-patuturi-copii

Vezi noile modele de patuturi pentru copii aici:http://lumeacopiilor.com.ro/58-patuturi-copii

Nu cred ca mai este nevoie sa iti amintesc cat de important este un somn sanatos pentru copilasul tau sugar. De multe ori chiar te gandesti daca nu cumva somnul lui este mai binefacator pentru sanatatea ta, avand in vedere cosmarul pe care il traiesti noapte de noapte cand esti nevoita sa te scoli din ora in ora sau mai des.

Si stii la fel de bine ca si mine ca reteta unui somn linistitor pentru intreaga familie se compune din cateva ingrediente cu care te intalnesti seara de seara. In primul rand, o baita calda urmata de un masaj cu ulei de corp pentru copii. Mai apoi, o masa copioasa la sanul tau sau o masura de lapte praf amestecata cu apa fierbinte intr-un biberon plin, daca e deja intarcat. Si nelipsitul leganat pe picioare, insotit de un cantecel de leagan, si o suzeta care ii face somnul dulce.

Ai crede ca asta e tot, ca totul se termina cu suzeta pe care o simte si o molfaie toata noaptea in gurita, dar lucrurile nu stau deloc asa. Reteta nu e completa, pentru ca in afara de toate cele enumerate mai sus, mai are nevoie de un amanunt esential care sa ii fie alaturi toata noaptea, la fel ca si suzeta. De fapt, daca stai bine sa te gandesti, este partenerul cel mai important pentru suzeta astfel incat noapte de noapte somnul sa ii fie intrerupt doar de fomica inerenta la varsta lui.

Nu ti-ai dat inca seama care e prietenul cel mai bun al suzetei? Patutul, fireste! Un patut bun, cu o saltea moale, special facuta pentru varsta lui, este absolut necesar pentru ca el sa doarma neintors, iar tu sa fii odihnita in fiecare dimineata.

Iar daca te intrebi de unde poti cumpara cel mai bun prieten al suzetei copilului tau, raspunsul e unul singur: lumeacopiilor.com.ro.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi patuturi copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.