Patuturi de copii cu personalitate

BUCURESTI - 4 martie 2013

Comunicat tip General in Retail

Pentru copii pasionati de lumea desenelor animate, parintii pot amenaja camera micutului lor cu patuturi de copii cu personalitate. Piesele de mobilier in culori fantastice ii vor fermeca pe cei mici.

Vezi noile modele de patuturi copii in magazinul www.lumeacopiilor.com.ro

Vezi noile modele de patuturi copii in magazinul www.lumeacopiilor.com.ro

Mamicile si taticii care ofera o camera intreaga copilasului lor pot crea o un univers magic in acest centru de relaxare cu ajutorul pieselor de mobilier gen patut trasura, pat masina sau patut castel. Modelele de patuturi desprinse parca din desenele cele mai indragite de cei mici se pot gasi in magazinele de specialitate precum, webshopul www.lumeacopiilor.com.ro sau www.patuturi-de-copii.ro. Aceste produse se pot achizitiona la un pret avantajos si se potrivesc de minune cu personalitatea jucausa a copiilor.

Majoritatea modelelor de patuturi de copii decorate cu imagini si personaje din desene animate sunt fabricate din PAL si se pot gasi in diferite nuante. Pentru baieti veti putea gasi o gama fantastica de paturi in forma de masini inspirate din desenele animate 'Cars'. Cei mici, pasionati de competitiile de masini sau Formula 1 adora aceste piese de mobilier. Pe de alta parte, fetitele cochete cu pretentii speciale pentru mobiliere colorate in rosu sau roz vor fi impresionante de modelele de paturi dotate cu baldachin si impodobite cu imaginea Printeselor si a lui Barbie.

Aceste modele de patuturi de copii cu personalitate garanteaza confortul si siguranta celor mici. Alegerea saltelei este la fel de importanta pentru a asigura somnul relaxant al copiilor. Un pat cu sertar pentru diverse este extrem de util si se poate folosi 3-4 ani.

Greutatea si inaltimea copiilor sunt factori decisivi in procesul de achizitionare al unei astfel de piese de mobilier.

Patuturile moderne pot fi folosite de catre copii ca loc pentru joaca si odihna. Rezistenta structurilor din PAL sau plastic este foarte importanta pentru a evita accidentarile copiilor. Aceste patuturi bebelusi proiectate in forma de masini sau trasura se pot asambla relativ usor si ajuta la personalizarea camerei de copii.