Povestiri din patutul meu

Constanta - 12 martie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Toata lumea crede ca sunt mic, dar mami si tati stiu

ca sunt destul de mare cat sa le povestesc si altor copii despre patutul in care stau ziua si noaptea.

Cumpara patuturi copii- http://lumeacopiilor.com.ro/58-patuturi-copii

Cumpara patuturi copii- http://lumeacopiilor.com.ro/58-patuturi-copii

In ziua in care barza m-a adus acasa la noi, m-a lasat direct in patutul meu si apoi si-a luat zborul sa aduca si alti copii pe care ii asteptau parintii lor. Eu am plans putin, dar imediat am simtit ca era asa de moale acolo in patut si am adormit pe loc. Apoi m-am trezit si am vrut sa-i spun lui mami ca mi-e foame, dar ea stia asta inaintea mea si mi-a dat repede lapticul pe care il vroiam.

Atunci mi-am dat seama ca mami si tati stiu intotdeauna ce imi doresc . Altfel cum mi-ar fi cumparat ei exact patutul in care dorm cel mai bine dintre toate patuturile minunate de la lumeacopiilor.com.ro?

Inchipuiti-va : la lumeacopiilor.com.ro se gasesc o multime de patuturi pentru copii de toate varstele, care mai de care mai dichisite. Unele sunt in forma de masinuta, cu roti si faruri incat te visezi toata noaptea sofer de curse. Altele sunt cu personaje din desene animate imprimate pe ele, pentru ca tu sa nu te desparti nici in somn de prietenii tai cei mai dragi.

Indiferent de materialul din care sunt facute, patuturile sunt foarte rezistente, prezentand cel mai inalt grad de siguranta pentru copii si vin cu saltele si diferite tipuri de dotari incluse in functie de model: spatiu de depozitare pentru lenjerie, pozitii reglabile, laterale demontabile, sertare incluse, suprafata de dormit cu doua nivele, roti antialunecare, mecanism dublu impotriva plierii accidentale, bara de jucarii, masa de infasat, geanta de transport, functie de leganare si blocare a balansului, dulap separat, laterala culisanta si chiar rigla integrata pentru masurarea inaltimii bebelusului!

Ce au ales parintii mei? Exact ceea ce vor alege si ai tai: patutul care li se potriveste cel mai bine copilasului lor!