Primavara Made in Germany

Constanta - 21 martie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Triciclete Puky de ultimă generație, fabricate în Germania, disponibile online pe LumeaCopiilor.com.ro

Cumpara acum Tricicleta Ceety -http://lumeacopiilor.com.ro/masinute-si-triciclete-copii-cu-pedale/992-tricicleta-copii-2400-ceety.html

Cumpara acum Tricicleta Ceety -http://lumeacopiilor.com.ro/masinute-si-triciclete-copii-cu-pedale/992-tricicleta-copii-2400-ceety.html

Magazinul online de jucării și alte produse dedicate copiilor www.LumeaCopiilor.com.ro a anunțat lansarea în oferta sa a noilor colecții pentru anul 2012. Pentru că primăvara a venit și efectiv, nu numai în calendar, iar copiii abia așteaptă să își petreacă timpul în parcuri, colecția de triciclete de ultimă generație este în prim-plan în oferta magazinului online.

 

Brandul Puky, renumit la nivel internațional pentru competență și pentru angajamentul său în producția de vehicule sigure și inovative pentru copii, "semnează" cele mai dorite triciclete pe LumeaCopiilor.com.ro. Vârful de gamă al colecției de triciclete Puky este modelul CAT S6 Ceety, pentru copii cu vârstă peste un an și jumătate.

 

Tricicleta Puky este fabricată în Germania, promițând standard maxim de calitate. Puky "punctează" la capitolul inovație în producție și dotări - materiale premium, componente deosebite, funcții care îi vor "cuceri" instant pe cei mici. Fiind un produs de marcă europeană, este garantată funcționarea de lungă durată, chiar și o valoare de revânzare ridicată, spun chiar reprezentanții mărcii Puky pe site-ul oficial.

 

Modelul de vârf al gamei de triciclete Puky este disponibil pe www.LumeaCopiilor.com.ro cu livrare rapidă din stoc, în două variante de culori. Dotările și accesoriile sunt complexe, satisfăcând inclusiv pretențiile părinților. Chiar și pentru copiii foarte mici (începând de la 18 luni), tricicletele sunt ușor de folosit, deși oferă o complexitate desăvârșită a funcțiilor.

 

Ceety are spătar înalt care se poate adapta la scaunul tricicletei, scaun cu prindere în cinci puncte de siguranță, mâner pentru părinți, reglabil și detașabil, suport pentru picioare de asemenea detașabil. Tricicleta este extrem de practică și în cazul transportului cu automobilul - spătarul se poate plia, iar mânerul cu care este ghidată tricicleta se poate demonta cu ușurință.

 

"Pe lângă modelul Ceety, colecția de triciclete pentru copii disponibilă în magazinul nostru online se mândrește și cu alte triciclete, unele mai accesibile ca preț, dar fără a face rabat la calitate. Atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, produsele oferite sunt fiabile și sigure, iar varietatea poate satisface orice pretenții. Cele mai multe modele sunt dedicate copiilor cu vârsta de minim 2 ani, iar prețurile sunt foarte atractive pentru părinți. În plus, transportul este gratuit, prin curier rapid! Este timpul, așadar, să lăsăm săniuțele în magazie sau în garaj și să le oferim celor mici vehicule pe măsura lor, pentru a se bucura de "băile" de Soare", a explicat Silviu Ștefan, manager al magazinului online de jucării www.LumeaCopiilor.com.ro.

 

Puky este o marcă germană de prestigiu, cu experiență de peste 60 de ani în producerea de articole pentru copii. Fiecare vehicul Puky prezintă caracteristici de înaltă valoare de securitate, testate de către autorități competente. Puky este cunoscut internațional pentru inovațiile sale, stabilind mereu noi standarde în piața de specialitate. Compania se concentrează pe dezvoltarea copilului la nivel fizic și psihic, încurajându-l să descopere lumea în siguranță, oferindu-i mobilitate fără compromisuri. Produsele Puky nu sunt cele mai ieftine de pe piață, dar oferă o excelentă valoare pentru prețul plătit, având o durată lungă de funcționare și putând fi valorificate și după ce copilul trece la o etapă de vârstă superioară.