Role Copii- Ce sa cumperi ?

BUCURESTI - 29 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ai promis micutului tau ca il vei surprinde cu un cadou special de Paste? Alege dintre cele mai noi modele de role copii din magazinul www.lumeacopiilor.com.ro.

Role reglabile copii-Oferta de Paste a magazinului www.lumeacopiilor.com.ro

Role reglabile copii-Oferta de Paste a magazinului www.lumeacopiilor.com.ro

Copiii curajosi invata sa se dea cu role la varsta de 4-5 ani. Achizitionarea rolelor trebuie sa se faca in functie de preferintele celor mici. Insa, parintii alaturi de acestea la fel ca in cazul unei biciclete de copii vor trebui sa cumpere protectii pentru genunchi, coate si o casca. Noile modele de role copii se afla deja pe rafturile magazinelor de specialitate. Familiile care doresc sa aleage dintr-o gama mai variata de role copii pot vizita siteul magazinului online www.lumeacopiilor.com.ro. Magazinul ofera o selectie impresionanta de role reglabile sau seturi de role cu palmare, genunchiere si cotiere.

Rolele reglabile se pot achizitiona la un pret foarte avantajos si garanteaza siguranta respectiv distractia copiilor cel putin 2-3 ani. Colectia Disney, rolele decorate cu imagini din desenele animate 'Cars'sau 'Barbie' sunt preferatele copiilor care doresc sa se dea cu role stilate, de ultima generatie.

Optati pentru role copii care ofera sustinere picioarelor. De asemenea, confortul este foarte important pentru a-i convinge pe prichindei sau pe copiii mai mari sa-si petreaca mai mult timp in aer liber. In prezent din ce in ce mai multi copii sacrific timpul petrecut cu prietenii in parc sau pe terenul de joaca pentru ore de joaca in fata calculatorului. Temperaturile ridicate precum si terenurile de joaca ultra-moderne ofera posibilitatea celor mici sa se dea cu role.

Investiti in modele de role reglabile care se pot utiliza atat de incepatori cat si de avansati. Majoritatea rolelor performante se pot transforma cu usurinta in role cu doua roti in spate si una in fata sau in role cu toate rotile intr-o singura linie. Copiii dinamici adora sa se dea cu role care le ajuta sa experimenteze cu diferite manevre si acrobatii.

 

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi la patuturi de copii pe www.lumeacopiilor.com.ro! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.