Saniute copii-Prima impresie conteaza

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

„Mami, nu-i asa ca eu sunt mai inalt decat muntele asta?”

Saniute copii Made in Germany doar aici: http://www.saniute-pentru-copii.ro/

Saniute copii Made in Germany doar aici: http://www.saniute-pentru-copii.ro/

Gata, copilul vostru s-a facut si el mare, si acum il puteti lua cu voi in toate concediile. Ca ieri de abia il adusese barza si nu era decat un ghemotoc de scutece din care se vedea o fețisoara care smiorcaia toata ziua. Au urmat apoi cativa anisori in care singura voastra dorinta era sa puteti dormi o noapte de la un capat la altul si nu credeati ca o sa mai ajungeti sa va odihniti intr-o vacanta.

Dar... iata! Este si el destul de mare cat sa mearga cu voi oriunde. Iar prima escapada dupa atata timp s-a potrivit chiar in iarna asta, pe care v-ati hotarat sa v-o petreceti in creierul muntilor, unde e cea mai multa zapada.

Dincolo de bucuria unui concediu departe de casa dupa atata vreme, cea mai mare curiozitate pe care o aveti voi, ca parinti, este cum va reactiona el cand va vedea frumusetea unica a peisajului montan pe timp de iarna. Iar pentru asta l-ati echipat din timp cu tot ce este nevoie: hainute groase, sosete de iarna, bocanci colturosi si o caciula de blana din care nu i se vad decat ochisorii.

Suficient cat sa constate ca mai lipseste ceva: „mami, dar saniuta nu o luam cu noi?”. Va uitati unul la altul putin incurcati. Saniuta, da, dar cea din debara cu talpile ruginite nu face fata pe partia de la munte. Fuga repede pe internet, pe www.lumeacopiior.com.ro si comandati o saniuta special proiectata pentru siguranta totala pe partii, cu volan, talpici de schiuri si frana de mana, care se pliaza si incape la fix in portbagajul masinii voastre. O veti primi acasa rapid, cu transport gratuit.

Acum totul este gata si puteti demara in tromba. Care credeti ca va fi prima impresie pe care i-o va face copilului vostru muntele dupa ce veti cobori in viteza cu saniuta pe coama lui? Evident, va constata ca el este mai inalt!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.masinute-copii.ro, www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.carucioare-de-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi saniute copii. Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.