Saniutze, saniute sau pur si simplu www.saniute-pentru-copii.ro

BUCURESTI - 19 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei carora le plac nu numai povestile cu furnici

Saniute copii model 2013.Vezi modele si preturi aici:http://www.saniute-pentru-copii.ro/

Saniute copii model 2013.Vezi modele si preturi aici:http://www.saniute-pentru-copii.ro/

A fost odata ca niciodata o saniuta mica si neascultatoare. Era vara si toate prietenele ei se pregateau de zor pentru iarna, dar ea lenevea la soare cat era ziulica de mare.

Tu de ce stai deoparte si nu vii sa te pregatesti cu noi? - o intrebau prietenele ei.

Pai nu vedeti ca va chinuiti degeaba? – le raspundea saniuta cea neascultatoare. Noi suntem saniute, trebuie sa zburdam cand e zapada mai mare, nu acum pe caldura asta, cand toti copiii se duc la scaldat!

E adevarat ca putem merge numai pe zapada, i-au raspuns prietenele ei, dar cum o sa poti aluneca la iarna, daca nu iti pregatesti talpicii de acum si nu iti verifici toate suruburile si piulitele, ai?

Ei, eu sunt sanatoasa tun! – a ras saniuta cea neascultatoare, nu am nevoie de verficari. Mai bine ma duc sa mananc o inghetata, ca pe caldura asta Mos Craciun e departe si nu vine prea curand!

Azi asa, maine asa, pana cand intr-o zi au inceput sa cada frunzele, si toate saniutele au stiut ca venise toamna. Asta insemna ca mai era putin pana la venirea iernii si trebuia ca ele sa fie in forma cu toate, pentru ca Mos Craciun le alegea pentru a le pune in sac numai pe cele mai bune.

Saniuta cea mica si neascultatoare se bucura ca venea frigul, dar tot nu vroia sa se pregateasca pentru iarna. Era sigura ca ea nu are nevoie de nimic.

Apoi a inceput incet sa cada cate un fulg si sa se auda glasurile copiilor iesiti sa vada prima zapada. Mos Craciun isi pregatea tolba cu jucarii si veni sa vada toate saniutele pentru copii. Cand ajunse la saniuta cea neascultatoare, facu si ea o pirueta ca toate prietenele ei, dar cazu si i se rupse funia. Cum niciun copil nu mai putea sa o traga acum dupa el, Mosul o lasa deoparte si se apuca sa puna celelalte saniute in sacul lui. Vazand toate astea, una dintre prietene se duse repede la saniuta si ii intinse o bucata de franghie.

Atunci saniuta cea mica a putut sa ajunga si ea in sacul lui Mos Craciun si a inteles ca poti invata numai lucruri bune daca stii sa iti asculti prietenii.

Si-am incalecat pe o sa, si v-am adus o saniuta de la lumeacopiilor.com.ro asa!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi saniute copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.