Tineretea revolutionara a tricicletei

Oradea - 7 septembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Din ziarul „Munca Socialista”, 1982

N

Ne aflam astazi in mijlocul oamenilor muncii de la uzina „Metalul Rosu”, una din ctitoriile cele mai semete ale Bucurestiului, locul unde se fabrica tricicletele pentru copiii nostri, pionierii si soimii patriei de azi, utecistii si comunistii de maine.

Am stat de vorba in treacat cu cativa muncitori, pentru a afla care sunt gandurile lor, acum, in valtoarea cincinalului pe care s-au angajat ca il vor termina in patru ani. Tovarasa Frosina Bolovan, una dintre cadrele de nadejde ale colectivului, castigatoare a ultimelor 5 editii ale concursului „Munca, Tinerete, Frumusete” de la sectia subansamble grele, ne impartaseste din experienta ei:

Ca urmare a pretioaselor indicatii primite de la conducerea superioara de partid si de stat, am inteles ca este nevoie de mai multa daruire si abnegatie revolutionara in munca pe care o depunem pentru a da patriei noastre cit mai multe triciclete pentru copii. Ne-am insusit cu totii sarcinile trasate si sintem hotariti ca si anul acesta sa raminem fruntasi pe ramura la intrecerea socialista.

Asa cum bine stim, economia la energia electrica si scaderea consumului de materii prime si materiale ramin o prioritate a industriei noastre aflate in plina dezvoltare, de aceea nici intreprinderea noastra nu va precupeti nici un efort pentru a produce triciclete copii de cea mai buna calitate, atit pentru piata interna, cit si pentru indeplinirea si bineinteles depasirea planului la export, unde tricicletele purtind emblema „Metalul Rosu” sint cele mai apreciate din tarile socialiste prietene.”Asadar, daca inca nu ai aflat de ce tricicleta pe care ai primit-o in dar de ziua ta, acum 30 de ani, se strica mai des decat se oprea apa calda, cred ca randurile de mai sus ti-au dat in sfarsit raspunsul.

Daca te intrebi insa ce fel de tricicleta ar putea avea copilul tau aflat acum la varsta ta de atunci, cred ca cel mai bine ar fi sa arunci un ochi pe www.lumeacopiilor.com.ro. Si sa citesti cu atentie numele producatorilor.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.triciclete-de-copii.ro, www.patuturi-de-copii.ro si saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi detalii si preturi saniute copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.