Totu-i mititel in casuta mea

Constanta - 17 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Am si-un tobogan la intrarea ei, leagane, bancuta, si multi calusei.

Casuta poate fi cumparata aici http://lumeacopiilor.com.ro/33-jucarii-de-gradina-si-interior

Casuta poate fi cumparata aici http://lumeacopiilor.com.ro/33-jucarii-de-gradina-si-interior

Mami si tati au muncit mult si au construit o casa mare si frumoasa in care dormim cu totii. Dar eu si prietenii mei avem casa noastra in care ne jucam toata ziua.

In curte, mami si tati mi-au construit, numai pentru mine, o casuta mititica, in care ei nu au voie, pentru ca acolo incap numai eu. Si ca sa nu imi lipseasca nimic, casuta mea are de toate: aragaz, ferestre, ceas si telefon. Cand cineva are nevoie de mine, suna la soneria casutei mele, iar eu ies.

In magazinul nostru gasesti acum o gama completa de jucarii pe care le poti amplasa usor nu numai in gradina casei sau in camera copilului, ci pot fi utilizate cu succes si ca dotari pentru spatiile de joaca special amenajate langa hoteluri, pensiuni sau gradinite. Casutele din plastic, cu dimensiuni pentru copiii intre 2 si 5 ani, vor fi favoritele lor, mai ales pentru ca unele modele sunt dotate cu un interior complet in miniatura.

Iar daca piticii s-au plictisit de casuta din padurea cu alune, spatiul de joaca ii poate atrage cu alte dotari in care pot face miscare in deplina siguranta.

Un tobogan nu poate lipsi din paradisul copilariei, iar pentru asta magazinul nostru online ti-a pregatit mai multe modele de tobogane inclusiv de la producatorul mondial nr. 1, Chicco. Toboganele pot fi mai mici sau mai mari, in functie de varsta copilului, li se poate regla inclinarea, pot avea culoarea dorita chiar si forma animalului preferat: iepuras sau elefant. Pot fi amplasate in casa sau in gradina si pot avea functionalitati la care nici nu te-ai gandit: leagan sau cos de baschet.

Un leagan minunat insa nu trebuie neaparat sa fie atasat unui tobogan. Tot din acelasi magazin poti alege dintr-o multitudine de leagane, de la varianta 4 in 1, pana la cea cu jucarii si copertina sau cu panou muzical. Si nu uita ca e nevoie permanent de supravegherea ta parinteasca.

Iar pentru ca locul de joaca din camera copilului sau din gradina sa fie complet, viziteaza lumeacopiilor.com.ro si umple-i universul cu bucuria unui calut-balansoar de care nu se va dezlipi decat sa se odihneasca pe bancuta colorata.

Toata lumea la joaca!