Tricicleta preferata parintilor si a copiilor

BUCURESTI - 10 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In zilele noastre tricicleta este una din jucariile pentru copii care o are mare popularitate, ne asiugara unul din consultantii magazinului online www.lumeacopiiilor.com.ro

Cele mai tari triciclete copii, ptroduse pe gustul oricarui parinte sau copil doar aici : http://lumeacopiilor.com.ro/31-masinute-si-triciclete-copii-cu-pedale

"Tricicleta este usor accesibila pentru copii de varsta mica si acestia nu au nici o dificultate in a se plimba cu ea"

triciclete-de-copii.ro

Parintii o iau in considerare pentru copiii lor pentru ca este benefica in mai multe feluri in dezvoltarea armonioasa a copiilor. Cum invata de la o varsta frageda ce este echilibrul si cum sa il controleze, copiii vor invata sa fie independenti, sa gandeasca singuri si sa ia propriile lor decizii. Pe piata exista multe tipuri de triciclete care reusesc sa acopere necesitatile copiilor fiind usor de folosit si mi ales sigure. Realizate din materiale durabile si fine pentru a fi usor de manuit pentru un copil, ultimele modele de triciclete au venit in magazine cu preturi permisive ceea ce este un lucru foarte bun fiind o jucarie pe care o poate avea orice copil indiferent de conditia sociala a parintilor. Extrem de important pentru popularitatea ei este faptul ca tricicleta avand dimensiuni reduse este si ajustabila si asigura posibilitatea de a fi marita sau micsorata dupa necesitatile fiecarei varste sau inaltimi. Construita in mod intentionat foarte aproape de pamant tricicleta practic exclude posibilitatea ranirii si a oricarui fel de accident pe care bicicleta nu le poate, totusi, evita. Tricicleta este usor accesibila pentru copii de varsta mica si acestia nu au nici o dificultate in a se plimba cu ea, manuirea ei nefiind obositoare ci din contra placuta si usoara. Uniii producatori au impartit pe categorii de varste tipurile de tricicleta pentru copii. Prima categorie este pentru cei mai mici de la cateva luni la un an, a doua se situeaza intre 2 si 4 ani, urmeaza tricicletele pentru varste cuprinse intre 2 si 5 ani, iar ultima categorie este cea mai permisiva ca perioada de timp si incepe de la varsta de 3 si se poate folosi pana la 7 ani pana cand copiii vor putea merge la scoala. Dupa aceasta varsta tricicleta nu mai este de actualitate pentru ca orice copil se va considera suficient de mare pentru a folosi singur bicicleta. Modelele de triciclete care sunt astazi disponibile sunt atat de variate si de placute incat alegerea celei mai potricite triciclete ramane doar o chestie de gust personal, iar in privinta asta parerea unui copil este cel mai important lucru de stiut.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi triciclete copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/tricicleta-preferata-parintilor-si-a-copiilor