Triciclete copii pentru o copilarie frumoasa

BUCURESTI - 8 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Tricicletele de copii indeamna la miscare iar miscarea inseamna la randul ei sanatate. Oferiti copiilor dumneavoastra triciclete Smart Trike, triciclete Puky, triciclete Italtrike sau de ce nu, un tractor cu pedale de la Rolly Toys.

Compara acum modele de Triciclete Smart Trike, din oferta magazinului www.lumeacopiilor.com.ro si alege tricicleta potrivita.

Compara acum modele de Triciclete Smart Trike, din oferta magazinului www.lumeacopiilor.com.ro si alege tricicleta potrivita.

Felul in care parintii incearca sa-i convinga pe cei mici ca exercitiul fizic este foarte important difera de la o familie la alta. Insa, achizitionarea unei triciclete de copii este solutia cea mai populara pentru a starni curiozitatea celor mici sa descopere lumea din afara camerei.

 

Dezvoltarea sanatoasa a copiilor este garantata de modelele cele mai performante de vehicule pentru copii proiectate pentru a oferi un sentiment de siguranta micutului. O tricicleta de copii a fost si va fi intotdeauna un dar special pentru prichindei si chiar si pentru cei mai tineri fani ai intrecerilor. Achizitionarea unei astfel de jucarii de exterior este foarte importanta pentru a-i incuraja pe copiii plin de energie sa-si petreaca mai mult timp in parc si nu in fata calculatorului sau a televizorului.

Calitatea tricicletelor difera in functie de producatori. Pentru a evita neplacerile generate de eventuala dezmembrare a vehicului la o groapa este indicat ca parintii sa investeasca in modele de triciclete copii fabricate de companii de renume. Aceste triciclete se vor gasi in magazinele de specialitate dar si pe pagina oficiala a webshopurilor, precum www.lumeacopiilor.com.ro.

Tricicletele copii proiectate pentru a asigura bunastarea dar si distractia copiilor se pot gasi la diferite preturi stabilite in functie de complexitatea vehiculelor. O astfel de jucarie de exterior merita investitia, fiindca cele mai moderne modele se vor putea utiliza cel putin 2-3 ani si garanteaza o copilarie frumoasa si memorabila pentru cei mici.

Copii cu varsta intre 2-3 ani pot conduce triciclete cu sau fara pedale. Aceste modele de triciclete copii au un maner de impins, un scaun confortabil, centura de siguranta precum si protectie laterala. Cei mici cu varsta intre 3-5 ani vor fi incantati sa conduca triciclete ultra-moderne sau clasice cu roti silentioase, pedale si bena de jucarii. Pregatiti-va din timp pentru sezonul intrecerilor cu triciclete impreuna cu micutul dumneavoastra.