Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită la o ediție Lumea SEO PPC dedicată Google

BUCURESTI - 25 iunie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Internet

Te așteptăm joi, 27 iunie, începând cu ora 19:00, la The HUB, pentru o ediție specială Lumea SEO PPC , dedicată Google și industriei de Online Marketing din România. Vom purta discuții despre evoluția pieței de Pay Per Click Marketing și Affiliate Marketing .

Speakerii acestei ediții Lumea SEO PPC sunt:

1. Rareș Rusu, Marketing Manager – Google România

2. Ionuț Munteanu - PPC Specialist & Trainer în cadrul agenției Webdigital. Ionuț Munteanu este specialist în Pay per Click Marketing și co-fondator al evenimentului lunar - Lumea SEO PPC și Vicepreședinte al Asociaţiei Specialiştilor în Search Engine Marketing din România.

3. Bogdan Aron - Managing Director în cadrul agenției 2Parale. Bogdan are o experiență de peste 7 ani în online și marketing online colaborând  cu brand-uri precum Intact, Flanco, Euro

Despre Lumea SEO PPC

Lumea SEO PPC este singurul eveniment lunar despre SEO și PPC Marketing și este adresat comunității de specialiști de marketing online, ownerilor de business-uri online, dar și studenților sau freelancerilor.
În cei trei ani de activitate am reușit să formăm o comunitate solidă de specialiști, dar totodată să oferim un cadru organizat de discuție și ne lăudăm cu faptul că am avut o contribuție constantă în privința creșterii cunoștințelor generale din domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-seo-ppc1/asociatia-specialistilor-in-search-engine-marketing-din-romania-va-invita-la-o-edi-ie-lumea-seo-ppc-dedicata-google