Lumen Centre te ajută să îți îmbunătățești calitatea vieții!

BUCURESTI - 4 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Lumen Centre este locul unde vei afla din nou ce înseamnă liniștea interioară! Această echipă este una empatică, înțelegătoare și, nu în ultimul rând, profesionistă!

Lumen Centre

Lumen Centre

 Scapă de stres și dureri fizice cu Lumen Centre! 

Lumen Centre

Ești în căutarea unui centru de terapie alternativă? Lumen Centre este aici pentru tine! Terapia acvatică oferită de această companie este extrem de eficientă. La fel și Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO sau Cromoterapia LuViOm. Echipa te va ajuta să te vindeci nu doar la exterior, ci și la interior.

Dacă vrei să scapi de stres, anxietate sau dureri fizice, poți să apelezi cu încredere la terapii alternative oferite de profesioniștii de la Lumen Centre. Ei știu cum să te facă să îți îmbunătățești calitatea vieții și să îți recâștigi bunăstarea!

Serviciile eficiente de care poți beneficia și tu!

La Lumen Centre, ai parte de o multitudine de servicii. Iată care sunt acestea:

hidrokinetoterapie

terapie alternativă:

  Terapia Sunetului
  Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO
  Cromoterapia LuViOm

coaching:

  pentru Conectarea sinelui Divin
  pentru Postură
  pentru Armonie
  Meditație ghidată
  Echilibrul Chakrelor

cursuri public speaking

curs djembe

cursuri respirație profundă

Cum funcționează Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO?

În esența sa, principiul de funcționare al Terapiei cu lumină polarizată ActiveBIO este simplu. Lumina polarizată pătrunde în piele și în mușchi, stimulând astfel circulația sângelui și regenerarea celulară. În plus, lumina ajută la drenarea fluidelor inflamatorii și la reducerea durerilor musculare sau articulare.

O întrebare care poate apărea acum ar fi: "Dar cum îmi pot da seama dacă această terapie funcționează cu adevărat pentru mine?" Ei bine, răspunsul e simplu: vei putea observa o îmbunătățire semnificativă a stării generale după numai cateva sesiuni. De exemplu, dacă vrei să vezi efectele asupra pielii tale, vei observa o piele mai strălucitoare și mai sănătoasă.

Un alt beneficiu al Terapiei cu lumină polarizată ActiveBIO îl reprezintă faptul că nu are efecte secundare cunoscute și este non-invaziv. Este ca și cum ai sta sub soarele cald al dimineților de vară - te simți revigorat și plin de energie!

Așadar, indiferent dacă suferi de dureri cronice sau pur și simplu dorești să îți îmbunătățești tonusul general al pielii sau să îți accelerezi recuperarea după un antrenament intens, aceasta terapie poate fi soluția ideală pentru tine!

Cursuri respirație profundă - ce este de știut?

Dacă vorbim despre cursuri de respirație profundă, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți. În primul rând, respirația profundă este mai mult decât un simplu exercițiu fizic. Este o tehnică care vizează echilibrarea energiei interioare și îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Respirația profundă nu este doar o modalitate eficientă de relaxare, ci și un mod excelent de a ne curata corpul și mintea. Când respirăm adânc, oxigenul ajunge în toate celulele noastre, revitalizându-ne și oferindu-ne o senzație plină de viață.

Înscrierea la un curs de respirație profundă poate fi un pas major spre autocunoaștere și îmbunătățire personală. Instructorii sunt persoane calificate care pot răspunde la toate întrebările pe care le ai legat de practica aceasta atât timp cat ești dispus sa parcurgi acest drum al descoperirii sine.

Și da! Respirația profundă se poate învăța! Nu contează vârsta sau condița fizică - oricine poate beneficia din plin dacă se dedică practicii regulat. Pe scurt, cursurile de respirație profundă reprezintă o investiție în sănătate și bunăstare personală.

Meditația ca formă terapeutică esențială

Într-o lume agitată ca aceasta, cu ritmul frenetic al vieții care se desfășoară în jurul nostru, meditația devine nu doar recomandabilă ci aproape indispensabilă.

Dar cum funcționează exact meditația? Cum poate fi folositã ca tratament terapeutic complementar pentru afecțiuni precum depresia sau tulburările de anxietate? Lumen Centre are răspunsul la toate aceste întrebări. Iată cum te poate ajuta meditația:

   reduce stresul
   îmbunătățește concentrarea
   îmbunătățește somnul
   reduce anxietatea
   îmbunătățește bunăstarea generală
   crește empatia
   crește iubirea de sine

Lumen Centre: locul unde vei redescoperi starea de bine

Lumen Centre este locul unde puteți găsi liniște, vindecare și regenerare interioară. Cu o gamă largă de servicii concepute pentru a vă îmbunătăți starea fizică și psihologică, centrul este dedicat să vă ajute să atingeți un echilibru interior.

Fă primul pas către vindecarea interioară la Centrul Lumen! Pentru mai multe detalii poți intra pe site-ul lor online unde vei găsi și toate serviciile lor, lumencentre.ro. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumen-centre/lumen-centre-te-ajuta-sa-iti-imbunatatesti-calitatea-vietii