Sarbatori cochete cu Luna Cafe & Bistro!

BUCURESTI - 21 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, HoReCa

In perioada sarbatorilor, Luna Cafe & Bistro vine cu o serie interesanta de evenimente si propuneri pentru toti cei care vor sa se desfete cu bunatati specifice, clipe de relaxare si, de ce nu, petreceri fantastice.

Craciun la Luna Cafe & Bistro

Craciun la Luna Cafe & Bistro

Sunteti asteptati intre 24 decembrie si 1 ianuarie sa gustati din meniul de sarbatoare ce include sarmale, cozonac, vin fiert si multe altele.

 

Mos Craciun este asteptat la petrecerea anilor '70 pe 24 decembrie, iar in ziua de Craciun cei care ne treg pragul cochetului bistro vor fi imbiati de aroma ispititoare a vinului fiert si a sarmalelor. Ziua de Sfantul Stefan va fi sarbatorita cu o petrecere - eveniment si multe cadouri, iar in prima zi din an Luna Cafe & Bistro vine in sprijinul marilor petrecareti cu o ciorba de pui a la grec, localul fiind deschis inca de la ora 12.

Vor fi oferite surprize si cadouri variate atat in zilele de Craciun, cat si de Sfantul Stefan (platouri cu branzeturi, sticle de vin, colinde si multe bunatati), iar pentru cei care vor sa se relaxeze dupa o luna plina de agitatie Luna Cafe & Bistro propune o gama variata de vinuri, arome inedite de narghilea, impreuna cu decorul si atmosfera impresionanta a localului.