Lunix Consulting la CERF

BUCURESTI - 18 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Lunix Consulting va participa în perioada 20 – 24 aprilie, 2005 la Computers and Electronics Romanian Fair(CERF), care va avea loc la Complexul expoziţional Romexpo, Bucureşti.

Lunix Consulting la CERF

Lunix Consulting împreună cu organizaţia parteneră ServIT vor fi localizate în cadrul CERF în pavilionul 15, standul 5201. Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea să se informeze cu privire la serviciile oferite de către cele două firme partenere şi de asemenea vor beneficia de ocazii promoţionale de colaborare.

Despre Lunix Consulting

Lunix Consulting este o societate comercială care oferă servicii de consultanţă şi implementare în domeniul IT pentru firme mici şi mijlocii care fie nu au un departament de IT propriu, fie au nevoie de specializare avansată în abordarea problemelor/proiectelor lor. Organizaţia are o orientare neexclusivă către soluţii open source, ceea ce în practică înseamnă costuri minime, flexibilitate, securitate si ultimele tehnologii. Lunix Consulting are o abordare face-to-face şi oferă avantajul personalizării serviciilor oferite, în funcţie de fiecare client în parte.
Toţi cei interesaţi sunt invitaţi sa viziteze standul nostru, pe toată perioada CERF-ului.

Roxana Patrichi, PR Manager
0726 704 334
roxana@lunix.ro