Cursuri Admitere Barou -Avocatura, INM-Magistratura, Notaria si Scoala Nationala de Grefieri, 2015

BUCURESTI - 6 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Juridic, Cursuri

Lupu & Partners organizeaza cursuri pentru pregatirea in vederea promovarii examenului de admitere in Barou, INM, Notariat si Scoala Nationala de Grefieri.
Cursurile sunt sustinute de cei mai buni practicieni, magistrați în activitate, cadre universitare, psihologi si completate de suporturi de curs actualizate si chestionare de evaluare actualizate la zi.
Costurile (preturile) cursurilor sunt cele mai mici din tara.

Cursuri Admitere Barou -Avocatura, INM-Magistratura, Notaria si Scoala Nationala de Grefieri, 2015

Lupu & Partners organizeaza Cursuri Admitere Barou -Avocatura, INM-Magistratura, Notaria si Scoala Nationala de Grefieri, 2015.

Lupu & Partners continua sa sprijine pregatirea candidatilor si pentru admiterea din 2015 si a lansat urmatoarea editie a binecunoscutului Curs complet de admitere in Magistratura -INM, singurul din tara care ofera pregatire cursantilor cu magistrati – judecatori in activitate, cadre universitare si formatori INM si SNG.Cursul dureaza 4 luni si se desfasoara in zilele de vineri, sambata si duminica, timp de 4-8 ore pe zi, in perioada 28 noiembrie 2014- 8 martie 2015.Cursul de lunga durata se adreseaza studentilor la drept din anii terminali si juristilor care se pregatesc pentru intrarea in magistratura, urmareste tematica de concurs si asigura pregatirea pentru toate cele trei probe obligatorii: proba juridica, rationament logic si interviu.Echipa L&P este pregatita si depune toate eforturile pentru a va oferi, si de aceasta data, un program de pregatire la cel mai inalt nivel de exigenta si profesionalism. Lectori magistrati au pregatit spete si grile noi care raspund standardelor concursului de admitere in INM, in vederea sporirii sanselor de reusita la concurs.

Incepand cu data de 5 dececembrie 2014, vom organiza Cursul complet de pregatire pentru admiterea in Avocatura – Barou. Cursul se va desfasura pe parcursul a 6 weekend-uri, structurat in 6 module, susținute de cei mai buni practicieni, magistrați în activitate, cadre universitare, psihologi din București și Brașov pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la Barou.

Curs Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere in Notariat se va desfasura incepand cu data de 17 ianuarie 2015 si este conceput astfel incat, in urma sa, candidatii sa fie pregatiti pentru a trece cu succes examenul si a obtine titulatura de notar stagiar.Echipa din spatele acestui curs este formata din profesori universitari, practicieni si magistrati din Bucuresti si Brasov, pe care i-am ales cu grija, avand fiecare o vasta experienta atat didactica, cat si practica.

Curs Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere la Școala Națională de Grefieriva debuta in 17 ianuarie 2015.Cursul Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere la Scoala Nationala de Grefieri este primul curs de acest fel din tara, fiind singuri care am creat acest curs pentru cei care doresc un sprijin, un ajutor in vederea pregatirii examenului de admitere la Scoala Nationala de Grefieri.Cursul are ca si lectori, renumiti magistrati, formatori la Scoala Nationala de Grefieri, cadre universitare de renume. Cursul a aparut la solicitarea doritorilor de a se pregati intr-un cadru organizat si bine structurat, pentru toate probele examenului de admitere la Scoala Nationala de Grefieri.

Informatii de contact

Manager proiect:

Alexandra Constantinescu0766 056 807021 367 00 70, alexandra@lupupartners.ro

LOCATIE

Cladirea Rotary Constructii, str. Lucian Blaga, nr 4, sect 3, Bucureşti

Înscrierea şi rezervarea locului se face prin completarea fişei de înscriere online+ trimiterea unei copii de buletin pe adresa alexandra@lupupartners.ro.